.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Har inget val längre!

Börjar känna mig trött så ska nog snart sova. Har så mycket tankar som flyger runt i huvudet, får inget grepp om dem. Det enda jag kan säga är att jag inte vet vad jag ska göra och samtidigt vet jag att jag inte kan göra något. Så jag fattar inte vad jag håller på med.

Just nu har jag endast en väg att välja, kan inte göra någonting. Så jag måste ta tag i mig själv och gå den vägen, detta kommer kännas bättre förr eller senare. Det är bara att vänta in tiden!

Detta är första dagen på mitt helt nya liv. Det är först nu som detta är på riktigt!

Rebecca



Fortfarande lika tråkig.

Var nyss inne på Blondinbellas blogg och såg att hon befinner sig på sjukhus. Tycker sånt är läskigt, vet inte vad som har hänt men troligtvis ingenting alltför allvarligt!

Dagen idag har varit jävligt dryg om man kan uttrycka sig så. Hmm.. Har bara varit här hemma, tittade på ett avsnitt av Gossip Girl för att fördriva tiden men efter det avsnittet pallade jag inte se fler, jag är nog ingen riktig seriemänniska (uppenbarligen).

Ikväll hade jag velat göra någonting som får mig på bättre tankar men vad? Just det, det finns ingenting att göra. Och med tanke på vädret så har jag ännu färre alternativ. Är så trött på det!

Så.. Blir väl att sitta här och glo. Kanske glo nån film och äta något onyttigt? Tittade aldrig på Mina jag och Irene igår så kanske får titta på den idag istället..

Bye Bye!
Rebecca



På LUT

Hallå era små fikonbullar =)

Hoppas allt är bra med er? Jag mår iaf troppen. Har varit med om mkt skoj den senaste tiden. I lördags var jag på brossans Bröllop, helt sjukt roligt hade jag :). Verkligen en mysig dag/kväll (Dock lite för mkt alkohol,haha). Brossan har hittat den bästa KVINNAN helt klart:)

Jag vill också gifta mig, Kroatien kanske? vem vet? Vänta ni bara!

Snart börjar skolan, ska faktiskt bli sköööj. Ska dock läsa matte inte lika roligt men vafan man får bita ihopa. Allt kan inte alltid vara så förbaskat skoj, inte sant? :)

Imorgon får vi förhoppningsvis vårt efterlängtade intenet, man är verkligen HELT handikappad utan det. Sen blir det en massa bloggande igen :P. Tur att pungen håller igång, annars hade det varit ganska dött här inne.

Nä nu har jag viktiga saker att utföra här på INTENET!

Karmar till er alla från mig
Karolina



En enda röra

Allt är så tråkigt och jag är så rastlös. Jag måste underhålla mig själv, klarar inte av att sitta här och bara glo. Deppar bara ihop då. Vill göra något roligt, är sugen på vin. Ett glas vin! Men det är måndag, vem skulle vilja dricka vin med mig en måndag? Just det, ingen.. Åh vad allt känns...

Idag när jag vaknade hade jag huvudvärk, den där tröga huvudvärken som sitter i en hel dag. Samtidigt hade jag en extremt stor klump i magen, den klumpen stör mig. Vill ha bort den, nu! Men jag är dum som tänker så, för jag kan inte stressa den att försvinna, den försvinner när den vill och det är bara att vänta ut tiden.

Men jag vill inte sitta här längre, vill inte känna denna känslan mer. Vill må bra, vara glad, lycklig! Trött på det.


På onsdag börjar skolan och konstigt nog känns det som en berfrielse!

R.



These feelings wont go away..

You know it ain't easy
For these thoughts here to leave me
There's no words to describe it
In French or in English
Well, diamonds they fade
And flowers they bloom
And I'm telling you
These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
They've been knockin' me out lately
Whenever you come around me
These feelings won't go away
They've been knockin' me sideways
I keep thinking in a moment that
Time will take them away
But these feelings won't go away



Ändrade planer

Blev ingen filmkväll ikväll, inte hos Frida i alla fall.. Blev tillfrågad om bio och för en stund ville jag verkligen. Men när jag ställde mig i badrummet och började kleta på kajal kände jag bara hur humöret sjönk väldigt fort igen.

Så det blev ingen bio heller. Kanske ändå var bäst så, är helt trött i huvudet, hade kanske somnat i salongen? Hade ju varit lite pinigt.

Dock funderar jag nu på att kanske dra igång Mina jag och Irene, det är en film som i alla lägen gör mig glad. Haha, jag verkligen älskar den. Kan se den hur många gånger som helst! Jo men så får det bli!

Ska se om det finns något gott att mumsa på under tiden. :)

Rebecca



Kaffe kaffe kaffe...

Hej.

Två koppar kaffe och översättning av bloggar och jag är tillbaka glad som aldrig förr. Haha... Upptäckte att man kunde översätta vår blogg till andra språk så jag och Felicia har suttit och asgarvat åt alla roliga översättningar. Haha.. Roligt man kan ha!

Nu smaskar jag i mig en god klubba :)

Antagligen blir det film hos Frida lite senare, blev tillfrågad om jag ville med och äta på restaurang med några stycken men då hade jag redan hunnit äta middag dessvärre. :(

Nu ska jag chilla lite till. Haha...

Rebecca


Skit.

Fan vad allt är jobbigt och besvärligt hela tiden! Vet inte vad jag ska göra, måste ta ett steg fram nu, måste det. Orkar inte stå här och trampa mer...

Ge mig lite kraft för helvete!!


Ska vi gifta oss?

Aaaaahh..


Idag är jag så jävla trött, ont typ överallt klen som jag är. Tur man inte alltid jobbar både fredag och lördag, hade aldrig pallat. :P


Det gick bra igår också, kom en hel del folk för en gångs skull. :) Och både jag och Jeff var jääävligt trevliga. Jag stog nog med ett leende hela kvällen igenom, stolt :) haha..


En kille kom fram och skulle lämna sin jacka:


- Hej! Ska vi gifta oss?
- Haha, hmm.... Vad har du att erbjuda?
- En resa till Paris, jag friar i Eifeltornet!
- Haha, nä tack!


Finns så roliga människor där ibland, haha..


Nej nu ska jag försöka ta mig ur sängen, kanske ta mig en kopp kaffe så jag piggnar till. Hatar att vara såhär trött, hade utan tvekan kunnat sova mer men vill inte sova bort hela dagen. :(



Hörs sen.
Rebecca



Påväg...

Nä men så satt man här nu igen, haha... Trååkigt!

Tacosen var extremt god, dock kunde jag knappt äta något innan jag började må illa? Vet faktiskt inte varför men min mage brukar bli konstig dagen efter jag jobbat natt, men spelar ingen roll, blir mat på jobb sen istället. :)

Idag skulle jag egentligen ha varit med Frida m.fl, såg verkilgen fram emot det då jag itne gått ut på riktigt länge. Men ja. Snäll som jag är ställde jag istället upp och jobbade, vet att jag bara hade fått dåligt samvete om jag inte jobbat. Behöver ju pengarna nu inför terminen.

Är i alla fall klar och allt så väntar bara på att tiden ska gå, tänkte vara hos Frida vid halv 8 tiden. Funderar på att dra inom ICA innan och handla någon energidryck som jag kan dricka hemma hos Frida. Hmm...

Idag hoppas jag på mycket folk på jobb, var helt dött igår så ikväll får det fanimej komma lite folk så vi kan få ordentligt med dricks. ;)

Ha en nice kväll.

Rebecca



Lördag

Haaaj Haaaj!

Allt bra en dag som denna? Jag mår faktiskt bra, fast att jag är lite seg i huvudet och rygg/nacke värker en aning. Gårkvällen var seeeg som fan då det knappt var något folk där. Konstigt? Har ju nyss varit löning.:/

Antar att det blir mer ikväll, blir ju jobb för mig inatt igen.

Ih nu måste jag kuta, tacos serverat... ;) mums...

Rebecca


Dags att kila...

Så var man redo för kvällen. Nyss ätit kyckling i ugn vilket var äckligt gott, fick till och med en smarrig munk till kaffet efteråt. Mamma var inte hemma och Felicia drog iväg innan maten så det var bara far och jag. :)

Börjar först kl 21 men tänkte ta en sväng inom Börr & Boj innan jobb, har ju inte sett dem nu på en heeel vecka så har lite abstinens ;) haha...

Nej nu måste jag dra. Ha en trevlig kväll alles.


Har min nya tröja på mig idag från JC, gillar den extremt, så JÄVLA härligt material...

Rebecca


Duschen kallar.

Nej. Om man skulle ta och duscha? Inte duschat sen i förrgår, känner mig lortig och mitt hår vill bli rent, nu nu nu.

Jag tänker på dej, och saknar dej.
Dag ut och dag in.



Morgonstund..

...har guld i mun!
Även fast det långt ifrån är morgon längre är det faktiskt de första timmarna på dagen då jag mår bäst, av någon anledning. Jag vet faktiskt inte varför. Kvällarna är faktiskt mer deprimerade, dessutom mörkare, kanske egentligen därför..?

Annars. Idag var jag upp 7.30, gaaalet. Stack då iväg med bilen för att visa upp en lackskada, gubben som kollade var helt sur och tråkig och muttrade något om att jag var 1 min försenad. :/ Trist!

Men det gick rätt smärtfritt förbi och när jag kom hem sprang jag in i mitt rum och dök ner i sängen väldigt fort. Tog lite tid att somna men tillslut somnade jag i alla fall. Blev väckt av att hemtelefonen ringde, suck... Vet inte vem det var för jag blev så arg så jag vägrade gå upp och svara. Det är ändå aldrig till mig!

Ikväll ska jag jobba, ska bli skitkul, haha, försöker i alla fall inbilla mig det. ;) Kanske blir det jobb även imorgon, ser ut som det nu. Rätt trist med tanke på att jag hade planer... Men men.

Nu ska jag nog ta och ringa min vän Little Börr, de kom ju hem inatt så hon har nog mycket att berätta. :)

Kram
Rebecca


SMOOOTHIIEE!

Sitter och häller i mig smoothie, mmmm. FAN vad gott det är, nästan bättre än godis. Nyttigt är det också och det gör mig glad, mår bra när jag äter nyttiga saker. Riktigt känner hur vitaminerna sprudlar runt i kroppen. Haha..

I min smoothie har jag:

- En hel apelsin
- En hel banan
- Massor av frysta björnbär (som jag själv plockat)
- Lite vaniljyoughurt med smak av äpple
- Is
- Krossade linfrön

Tro mig den blev extreeeemt god. :) Tog till och med lite grädde på toppen idag, blev liksom pricken över i:et. ;)


(en jag gjorde för några dagar sedan)

Rebecca