.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

YEAH

GUD MÅRGÅN :)

Läget gott folk? jag mår toppen precis ätit en stor härlig ( onyttig) frukost :) haha.. Ikväll gäller det, då är det den stora dagen för oss alla :P haha.

Vi ska snart åka hem till Bojan och fixa inför ikväll, jag Bojan och Aleks kommer få det SUPERISKA :). Nä nu måste jag snabba mig!

/ Karolina


lovar sista inlägget för idag :)

Idag har jag skrivit 10000 inlägg känns det som, tänkte iaf avslutar kvällen med denna underbara bild:



Min egna lilla blondinbella, visst är han snygg?
/ Karolina


SLIPPIES




Jag fick dessa små tofflorna i julklapp av Bojans pappa, men de är verkligen INTE sköna :/ när jag värmde dem i mikron så blev de alldeles våta, inte direkt skönt! och lukatde skit gjorde de också. Inte lätt för Bojans pappa att veta, en fin tanke iaf,  han vet att jag ALTTID fryse om fötterna hemma hos dem:P. Men kära vänner KÖP ej dessa tofflor :P

/ KIKI


Mauda

Idag har inte varit en speciellt hälsosam dag:





Plus en kladdkaka och massa ANNAT skit. 

Nyårsföftet detta år :
1 Träna skithårt
2 Äta bra: KÖTT!!!  :)( Godis och annat skit EN gång i veckan)
3 Spara ihopa pengar till en resa med mullebulle


//

Fisken in action


MIN VÄN

JAG KOMMER SAKNAR REBECCA ELESABETH NORGREN MEGA MYCKET IMORGON :( TYCKER DET ÄR JÄTTESYND ATT HON ÄR UTOMLANDS ÖVER NYÅR :( HAR INTE FIRAT EN ENDA NYÅR MED HENNE :( TYCKER SYND OM MIG SJÄLV FAKTISKT ;)



VOLIM TE (L)


MAH!

Idag har jag och älsklingen varit på mobilia och köpt ett para NIKE skor till BOBO, superfina faktiskt eller vad tycker ni?
NIKE FINSTAR M

Efter det stack vi till systemet och handla SPRIT, inte för att jag ska dricka så mkt men lite blir det nog allt :).Sen blev det COOP där vi handlade svulst vi ska äta: fläskfile med klyftpotatis i champinjongräddsås, oj vad det lät lyxig men fläskfilen var på KAMPANJ annars hade vi inte haft RÅD, eller vad säger du Aleks? :P

Nä nu ska jag raka benen :)


( Man kan alltid försöka)
/ KIKI


NYÅR IMORGON


Idag ska jag och Bobo fixa inför imorgon, handla mat osv :P. Sen ska Bojan in om Mobban också för att kolla skor, jag pallar inte leta mer kläder så kör på min långa tröja :P.

Ska duscha nu!

/ Karolina


Pung framme

Fick precis ett meddelande av pungen att hon är framme och att där är 35 grader, fy fan vad härligt vill så gärna vara där nu så otroligt najs det hade varit!

Hoppas verkligen att pungen får två härliga veckor ( vilket jag inte tvekar en sekund på att hon får)



Sov gott mina vänner!

Kramar
Karolina


KLAGGE

Nu sitter jag här i klagge, har precis svulstat potatis, lax och sås :) det var superiska. Ikväll blir det bara en massa chill här hemma, skönt =).

Nä nu ska jag tillbaka till soffan med mamma och pappa :)



/ Karolina



AJ!

Jag brände mig när jag skulle ta ut mina pommes ur ugnen, gör så otroligt ont vill bara spy :( är jätteröd och vit om handleden :(, hoppas nu inte det blir värsta ärret, fast det kommer det bli:(....

ledsen Karolina :(



Ingen tjusig nyårsklänning


Jag stack bort om mobban tidigare idag för att kolla en sista gång efter en nyårsklänning men dock med mindre lyckade resultat :(, jag som så jättegärna ville ha en megafin klänning, helst röd. Nu får jag nöja mig med en helt vanlig lång tröja med vanliga svarta leggins :( tråkigt, aja vi ska inte på någon galamiddag direkt men man vill ändå vara fin :(, och permenenta håret innan nyår kan jag glömma, de har lätt inga tider över till lilla mig nu och när man permenentar sig tar det över en timme så kan jag glömma inte ens lönt att ringa :(, jag känner mig riktigt munter :P.


/ KUKI


GOD MORGON


Vaknade klockan elva idag, riktigt skönt  :). Men Bobo mår inte alls bra han vaknade klockan ett inatt av att han behövde spy, och efter det kräkte han en gång till :(. Så han ligger här hemma i soffan och mår RIKTIGT skit och pluggar fattar ni han pluggar när han mår så kasst. Måste säga han är en riktig kämpe, jag försöker alltid hitta undanflykter för att slippa plugga och om jag hade kräkt loss hade jag VERKLIGEN inte pluggat kan jag säga. Han är så gullig!

Imorgon åker mina föräldrar till Madeira så ska hem till Klagge ikväll och vara med dem, vi skulle svulsta något gott också tror jag, och det är ju aldrig fel :P

Nä nu ska jag bädda sängen!

/ Karolina



Katt

Idag har jag chillat heeeeela dagen vilket varit otroligt skönt. Var nyligen ute och gick en runda med Bobo eftersom vi inte varit ute på hela dagen, riktigt kallt fast ändå najs :P

Jag vill mega gärna åka utomlands, lite fuskigt att Pungen ska åka tycker jag :(, fast samtidigt är hon värd det efter allt vårt slit med vår förbaskade B-uppsats :(. Jag kommer iaf sakna henne mega :(

Nä nu ska jag och Bobo bädda ner oss i stängen och glo TV, man får ta tillvara på varje sekund man får med honom nu här han tentarpluggar.


Puss och Kram
Karolina


Resefeber

Nu mår jag mycket bättre. Tog lite vinglögg och plötsligt mår jag inte alls lika illa. :) Kom på att anledningen till att jag mår konstigt och inte kan äta nog beror på att jag jobbat 3 nätter i rad, stressat och sovit dåligt. Dessutom är jag nog orolig inför imorgon. Alltid samma sak!

Jag är väldigt impulsiv i mig själv och har svårt att se framåt. Kan inte se fram emot en resa som kommer inträffa om 1 år, 1 mån eller ens 1 vecka. Jag lever för mycket i nuet för det. Men nu börjar jag känna det, imorgon åker jag och det känns konstigt. Resefeber!!

Tycker inte alls det är jobbigt att flyga, snarare roligt. Dock inte i så många timmar kanske men ja, det är inget som jag har ångest över. Men att åka iväg såhär långt bort, till en annan värld, långt bort från alla, bort från "tryggheten" i Malmö. Det känns alltid lika jobbigt!

Men jag tror jag kommer få en superduper bra resa. :) Sol gör en alltid gott och att komma tillbaka till ett kallt Malmö med en fin gyllenbrun färg är ju inte helt fel. :)

Tar med mig två böcker som jag ska läsa, det hör alltid till när man åker iväg.

Nej nu ska jag dricka mer glögg... ;)

BEX!


Little DRUV!

Pratade nyss med min plutt... Han har det bra där borta, skönt att veta. Jobbigt som FAN att jag åker imorgon och han kommer hem på tisdag. Mår riktigt dåligt över det! Gaah..! Trodde aldrig jag skulle tycka det var såhär jobbigt att vara ifrån varandra, det sjukaste är att vi inte ens varit ifrån varandra en vecka? Jag är ju verkligen sämst!

Får hoppas jag får det roligt under min resa i alla fall så jag slipper gå runt och känna mig handikappad för jag har honom i huvudet typ precis varje sekund. ;) Men han är fiiiin....:)

Nu mår jag illa... Känner att jag behöver äta men är verkligen inte sugen på någonting. Kan man tappa aptiten för mat när man saknar någon? Verkar ju något sjukt men ja, jag är ju det...:P

Vet inte om jag skriver igen... Hur som helst kommer jag skriva något inlägg nerifrån Venezuela eftersom jag ska ha med mig min dator.

Ha det nice! :)
Kram Rebecca...