.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

God natt!

Nu får det vara slut med bloggandet för ikväll

godnatt :)

JAG GILLAR DET!


Chill hos Bosses mamma

Hejsvejs!

Nu sitter jag hemma hos Bojans mamma i stan, chillar loss helt slut idag. Träningen gick skit, antar att det är för att vi inte sovit ordentligt på typ en vecka:/. 

Längtar tillbaka till Göteborg:(, händer inte så mycket här hemma, tyvärr. Jag vill göra något kul, måste alltid ha något att se fram emot. Fast snart sticker jag, Bojan och mamma och pappa till kroatien. Planerat att köra ner, dock ska mor och far bara vara där i två veckor, medan vi ska vara där SEX:). Sen kommer Bex ner till oss, kommer bli skitkul, längtar som FAN till vi ska åka.


Baka Milka (Bojans mormor) världens bästa mormor. Längtar till jag får träffa henne och alla andra där nere. (L)

/Karolina


Lång ifrån allt..

Nej, det ni hittils har fått läsa om Göteborgsresan är långt ifrån allt, vi har haft så sjuka grejer för oss.. Men grymt kul har vi haft! Vi blev som en liten familj nästan, kan man väl säga? ;)

Ett helt otroligt roligt ögonblick var när Bärra helt spontant sprang fram till en gatumusikant och började dansa med honom.. Han var visserligen rätt utflippad han också. Nedan ser ni en KLOCKREN bild!


Herr Musikant och Bärra!


Bestämt!

Nu har vi bestämt oss, jag och lillsyrran... Vi drar till Kungsör imorgon! Blir alldeles för stressigt annars, kom ju på att jag måste jobba i helgen också.

Lite deppig är jag allt att jag inte hinner med tisdagsklubben, för antagligen ska ju Bärra, Boj och Aleks dit imorgon. Men jag hoppas att de håller mig uppdaterade och sjunger en och annan macarena-snutt i telefonen för mig.

Skulle få macarenafilmen skickad till min dator idag men det blev inte så mycket med det. Dumma Pungens internet som bara lägger av sådär mitt i allt!

Nej nu ska jag ta och rengöra min pung/kropp?

Hälsningar Pungen!



Segast ever....

Baaah! så trött jag är och ändå har jag sovit i princip hela dagen:/. Nu blir det snart träning och då får man fan rycka upp sig ;).

Ikväll blir det grillning hemma hos mig, MUMS. Massvis med kött, pommes och tzarre;). Man måste ju hålla igång svulstandet=).

Nä nu ska jag kolla på vår macarenafilm :) ha det naaajs!


Puss och kram

/Bärra



Pungen funderar..

Åka till Kungsör imorgon eller på onsdag? :/

hmm....



SVULSTIGA GÄNGET!

      

Alla vi på tåget påväg upp till Svulstiga Göteborg!

 

Aleks och Bärra åkte inte karuseller så vi andra fyra fick mingla runt bland attraktionerna själva, men det gick ju bra.. Här är Maja, Martin, Bojan och jag i Colorado, lite blöta blev vi allt men blötast blev jag och Maja efter Flumrider..

 

A bit of the gang in Götet!


Pungen <3 Siepen



Som ni säkert läste i förra inlägget träffade jag (Pungen) Peter Siepen på Espresso House när vi var där för att fika tillsammans med Millen och hennes pojkvän..

Jag och Pirri gick fram till honom och frågade om man kunde få en bild, vilket han såklart var med på. ;) När vi stog och väntade på att bli fotograferade tittar jag på honom och säger "Du är min största idol", vilket var aningen klockrent! Haaha..

Efter bilden börjar resten av folket att aplodera och jubla.. Pungen blev lite röd i ansiktet. :$

Detta var liksom höjdpunkten på helgen... Så MYCKET svulst så det finns inte! ;)

Kommer mer bilder sen.... KYSS!


Göteborg=svulstet

Hejhopp!

Nu är vi hemkommna från göteborg. Vilken helg ;)vi har haft megaroligt, vi började lördagen med liseberg(precis som planerat) åkte en hel del karuseller :P blev  dock inga för Aleks och Bärra (bangarna) men de slösade bort sina pengar på spela ist=). Aleks vann en jättefin nalle och en ask chokladhjärtan ( se bild nedan 1 ) :). Dock pallade Aleks och Bärra inte stanna kvar sålänge (eftersom de inte åkte karuseller) så de begav sig ut i Göteborg för att kolla läget (shopping osv). Det blev dock inget handlat eftersom de började flippa ut totalt i den stora staden:) ( se även här bilder nedan 2).

                 
1                                   2                               Bex, Aleks, och Bobo på liseberg 

                            
Bex Boj maja och Martin åkte loss    Bärra och Aleks tog foto;)

Efter liseberg blev det sjukt mycket svulst (i detta fall KRÄNG) på en kinaresturang , man fick dock betala 5kronor för vattnet vilket gjorde Bojan något upprörd :). Överlag svulstade vi jäkligt mycket., men det hör till när man är på semester viiiiisst?

På kvällen stack vi ut på stan för att rava, dock känner vi inte till götet så det var inte så lätt att veta var man ska gå. Vi träffade Aleks tjej (som bor i gbg) och hon tipsade om ett ställe som heter babar, inget vidare ställe om man ska vara ärlig (lukta riktigt mkt svulst). Folk som var med oss började bli trötta efter ett tag ( vid två tiden:( ) så de stack hem.

Men Bärra, Bojan, Aleks, Joel och Rebecca RAVADE såklart vidare ;). Blev ingen lång kväll, och inte heller den kvällen vi hade förväntat oss det skulle bli. Men vi hade iaf roligt under dagen. 

 <-----------------------Pungen, Aleks och Bobo ( på liseberg )

Dagen därpå åt vi en megafrukust på hotellet (scandic). Massvis med goda saker att välja mellan, vi blev MÄTTA :).  Därefter stack vi ut på stan och shoppade loss, finns jättemånga bra klädesbutiker i Göteborg, något vi saknar här i Malmö tyvärr:(.


Bärr köpte en kofta på mango, och två linnen på H&M   (bex bilder kommer upp snarre :) )

Vi hann med en hel del igår eftersom tåget gick hem vid tjugo i åtta på kvällen så det var bra=).


Oh! vi får ju inte glömma att berätta att vi träffade Peter Siepen inne på esspresso house, och gissa vem som gick fram och fråga om hon fick ta ett foto tillsammans med honom? Joooooo, PUNGEN :) (bild kommer upp innom kort) sanslöst ball.

-------------------------------------------------------------
Tåget-upp
                           
Bärr på tåget (snygg min)       Pungen och Aleks på tåget              Så svulsten pung!    

                          
Aleks hade sjukt sexiga solglasögon :P        

------------------------------------------------------------------------------------

              
Punge och Bärr framme i gbg :)    Bärr, Aleks och Pungen påväg till liseberg!

------------------------------------------------------------


GÖTET HERE WE COME!

Ja. Nu är det läggdags, imorgon ska vi upp kl 5 så några timmar sömn skadar ju inte.. Pungen och Bojan glömde köpa Corona på systemet, vi hade ju tänkt festa till det på tåget.. Aja, får se om man smugglar med några hemifrån ;)

Ha en trevlig helg här hemma.. Vi kommer förhoppningsvis ha en underbar helg där borta!

Sov gott och dröm sött.

Kramar från oss!


Packning!

Pungen som svävar runt bland tangenterna, igen... Har ju ingenting annat att göra en kväll som denna, inte för att jag hade orkat göra något annat heller.. Känner mig helt slut, gårdagen tog verkligen på krafterna!

Är igång med packningen lite, eller jag försöker.. Har hittat en lämplig väska, inte så stor (ska ju trots allt bara vara borta i 2 dagar).. Men jag vet inte vad jag ska lägga där i? Man har ju ingen aning om vädret, hatar att ha för varma kläder eller tvärt om. Alltså måste jag packa ner flera olika alternativ. Jobbigt! Gillar verkligen inte att packa...

Det verkar vara lättare för Bärra och Bojan... "jag tar min ryggsäck och stoppar ner ett par byxor och en tröja..."
Varför ska jag alltid göra allt så svårt? suck...


När jag och Bärra blir fotograferade gömmer sig Bärra nästan alltid! Men det gör ingenting för jag vill alltid synas mest, det gör jag ju också här som ni ser, tur va? (hmmm)



Kameraproblem..


I flera dagar har jag suttit och tittat runt efter kameror som jag kan tänka mig köpa. Att det ska vara så svårt? Detta är i alla fall kameran jag hade innan incidenten i Cypern. Dock en nyare modell, den gamla finns inte längre kvar! Det sjukaste är att den inte finns kvar någonstans? Är den så attraktiv?

Aleks har en Canon ixus 70 och den är riktigt riktigt bra. Men den finns knappt kvar någonstans heller, enda stället jag hittat den på är på någon random hemsida.. Är något förvirrad!

Men denna kameran som syns på bilden är Nikon coolpix s210 och den vet jag är jävligt bra... Den finns på netonnet i lager, som det ser ut nu... Så jag drar nog med mig Driton dit och köper den på plats..

Förresten. Vaknade idag med ett MMS på mobilen, det stog "Godmorgon Pungen" och en ljudfil var bifogad, gissa vilken låt? ;)

/ PUNGEN!


God morgon!

Uppbokad dag :/

Hajsvaaaajs!

Jag har precis lämnat timlistan på strandskolan i Klagshamn, sen blir det träning för fulla muggar:). Efter det ska jag och Bojan sticka till hans mamma för att köpa en soffa på IKEA, sen blir det kalas hos min moster ikväll, sen ska vi dessutom försöka packa inför göteborgsresan som går av stapeln imorgonbitti ;) . Bah hur ska vi hinna med allt? vi är redan sent ute. Blir inte bättre av att jag sitter här och kollar in vår film från igår ( fast den är ju så JÄKLA bra).

Nä nu måste jag ta mig i kragen ;)

Puss kram skumbanan




/KIKI



Bulan på Pungen


Kexet ramlade i trappan och fick vääääärsta bulan =)

illa illa


Bärra hade världens finaste pyamas på sig med snobben. :P



Filminspelning :)

______________________________________________________________________________________________

Nu har vi gjort vår underbara macarenafilm, så OTROLIGT sjuk alltså, haha. Vettihundan om vi vågar lägga in den ?! :/  dock missade vi halva filminspelningen eftersom Aleks och Bojan är efterblivna, något ångest. Men den är bra ändå=).

Förste scenen är på lekplatsen i oxie, och det sjukast är att en JÄVEL ringde polisen. Okej vi var kanske lite lättklädda,men inte så farligt ;).


Nu blir det klippning av film... kommer ta sin lilla tid BAH!


           
Hela gänget                           Bojan är sjukt snygg            Alex också


____________________________________________________________________


Grillningen från igår!

               

______________________________________________________________________________________________-