.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Gårdagen

Jag och Bojan har nyligen vaknat kom hem ganska sent igår så därför behövde vi vila ut :P haha..  gådagen var iaf jätterolig stack till golden på möllan, som jag varmt kan rekomendera, riktigt förbaskat billigt där. Vi blev ett stort gäng eftersom Vicky och Attii också dök upp helt plötsligt :) kul faktiskt!

Efter golden blev det slagt, tro det eller ej de övertalade mig att sticka dit (det var gratis). Men där var inte kul, så stannade inte så länge.

Men jag hade iaf en toppenkväll allt som allt :)

Ikväll ska jag och hjärtat bara ta det lugnt, ladda ner någon film och mysa framför tv:n. Innan dess måste jag dessvärre plugga, vilket suger hästbajs.

Lite bilder från igår:

/ K


På kroppen :P

Såhär ser kläderna ut på min KROPP ;) :



Jag kommer bli så sexig ikväll, haha..

/ K


Shopping

Heeeeej!

Kom precis hem från stan, har handlat loss. Blev ett par nya jeans, är dock lite osäker på dem eftersom det är möjligt att de går in i gumpen? och det vill man ju INTE ;) haha. Sen köpte jag även en  skitsöööt tröja och ett vanligt vitt linne. Blev även en rosa bh:



Efter handlandet tog jag mig en falla under tiden jag väntade på bussen, otroligt gott må ni tro!

Nu ska jag hoppa i mina nya kläder för att kolla läget:P jag kanske borde inviga dem ikväll när vi ska till möllan;)?
/ K


It's fridaaaay

Och det är jag riktigt glad för. :)

Vaknade relativt tidigt idag igen, antar att det beror på att jag lägger mig ganska tidigt på kvällarna. ;) Men det är ju så skönt att soova..

Har hunnit äta frukost och klä på mig ett par skitiga mjukis och en ful tjocktröja. Sitter här vid datorn i fettigt hår med äckligt blek HUD i ansiktet. Men nu ska det pluggas. Ska göra så mycket jag bara kan på rapporten som ska vara färdig på måndag, känner jag mig rätt så kommer jag inte sitta med det i helgen!

Senare kanske jag drar en sväng till NovaLund tillsammans med D. Längesen jag var där och det är alltid lika skoj! :) Blir dock inte massa shopping, möjligtvis någon nödvändigt och billigt. Men ska hålla i pengarna denna månaden!

Ikväll ska jag, Little, Frida (kanske Andy?), Bojan, Aleks (kanske Anna?) till Lilla torg(?). Ska bli trevligt faktiskt, får se hur det artar sig och om folk har lust att gå vidare. Driton ska ut med sina kompisar så kanske kan man dra och möta upp dem, vi får helt enkelt se! :)

Nu ska jag plugga!





Natti natti

SOV GOTT ALLES
/Karolina



(L)

Har fortfarande ont i magen, ligger nerbäddad i sängen. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon då jag sa göra ett ärende;O.

Om jag mår bra imorgon ska jag upp till stan och leta jeans, underkläder och tröjor. Är i stort behov av nya kläder faktiskt. Gina har många snygga jeans så ska in där och glo!

När jag kom hem hade Bojan gjort denna bakgrundsbild på datorn:

Han är gullig min lilla prinskorv :)
/Karolina


Guten tag meine kinder

...Guten tag frau Kirshof!

Minnen från tyskalektionen i högstadiet bara... Kommer du ihåg Little?

Jag har precis lagat korvstroganoff med ris, riktigt duktig har jag varit idag. :) Så nu sitter jag och väntar på att min kära familj ska komma hem... NU kom dom! Mamma skriker just nu i hallen att jag har för många par skor framme, suck, det är det minsta jag kommer sakna den dagen jag flyttar hemifrån. ;)

Nej nu ska jag gå ut och servera meine FAMILJ!

Kram på er!





Trött

Sitter här framför min datorapparat och skrivet :). Jobbig dag i skolan, haft diskussion hela dagn kring en massa begrepp. Är inte helt OK i magen, vet inte riktigt vad det är men känner mig konstig. Så blir INGEN träning för mig idag, TYVÄRR :(. Armträning och allt min favvo, men men så kan det gå.

NU: svulsta fiskpinnar med pasta!
/K


I'm ready to go right now..

Jag och älsklingen vaknade sjukt tidigt idag, närmare bestämt kl 9. Men det var superskönt att bara ligga och dra sig och inte stressa. :) Har gjort mig i ordning nu och strax bär det av till skolan. Har lyx idag för Driton kör mig, YES. Slipper den där otroligt jobbiga bussen!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir nog lugnt och så måste jag plugga... Imorgon blir det utgång, supertrevligt! :)

Nu... MOT SKOLAN!



Vårre

Jag är otroligt sugen på våfflor så det får nog bli det ikväll. Viiiiisssst är det gott? :P

Var bara tvungen:P

/K


Trist dag!

God morgon!

Vilket härligt väder vi har idag, riktigt soligt och varmt :/. Nä fy fan, trist och grått alltid lika kul. Nåväl, idag ska jag iaf till skolan för att redovisa en uppgift som jag inte läst igenom så tänkte göra det nu faktiskt ;). Efter skolan ska jag och Bobo antagligen sticka till klagge. Och ikväll blir det TRÄÄÄNING, förvånade?:P. Känns som vi tränar alltid nu, fast jag gillar det :P. Nåväl, nu ska jag äta frulle sen läsa redovisningsskiten.

/ K


Jag är motiverad

NU är det sova som gäller. Bojan har redan somnat (som vanligt) så nu får jag hoppa ner i sängen jag med. Imorgon är en dag i skolan, börjar dock först 13.15 vilket är otroligt skönt :). Ska försöka plugga lite innan också, ska ha någon förbaskad redovisning som jag inte kollat igenom :/ FUCK!

SOV GOTT ALLES
/K


Korkade

Tittar på ett program på tv:n, vet  inte vad det heter men det är iaf en kvinna som försöker gå ner i vikt genom att enbart äta kålsoppa, hur fan tänker vissa människor? tror hon på det själv? haha, kan inget annat än skratta!

Varför inte gå ner i vikt på ett sätt där du inte utsätter dig för en risk att utveckla brist på olika nödvändiga näringsämnen. Sålänge du äter mindre än du gör av med KOMMER du gå ner i vikt, utan att riskera din hälsa mer än nödvändigt. JAG LOVAR!

Sunt förnuft folk, sunt förnuft!

/ Karolina


Skola, träning

Då var man hemma efter en kväll med träning och föreläsning. Träningen gick bra, men vi hann inte med den sista övningen eftersom vi var tvungna att stressa till skolan. Vi trodde vi börja 18.00 men det var 17.30, så vi fick stressa loss på gymmet. Men det gick bra :).

Föreläsningen var HEMSK, en riktig bitch kärring som föreläste. Hon ställde frågor till oss och var riktigt otrevlig tillbaka, nä henne gillade jag inte ALLS. Så de ska jag bannemaaaj skriva i utvärderingen :P.

Efter skolan åkte jag och bex till MAXI för att handla lite råvaror :P haha.. Där blev det en del utflipp, och jag gillar det =)

NU: Bad och svulst!
/ K


Karolina med K

Hej hopp i lingonskogen!

Sitter och väntar in min trogne vän Rebecca Norgren, vi ska som sagt träna styrketräning idag och det blir ben och lite kondition. Pungelipung ska få köra på stenhårt, inget trams idag inte. Tycker ni inte det låter bra?:P.

Nåväl, efter träningen blir det föreläsning YEEEEEES!

NU: bli hämtad av PUNG!

/ Karolina Frida Rosqvist:P