.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Idol

Jag och mulle kom precis hem från träningen och jag är helt totalt slut i kroppen, tränade ben idag gick helt okej faktiskt ( med tanke på att jag avskyr att träna ben)... =)
 
Ikväll blir det mys hemma hos mig. Bojan står just nu och gör lasagne MUMS :). Sen blir det självklart idol, går liksom inte att missa :P

Nä nu vill Bojan att jag ska göra sallad.

Puss och kram

 (  Mitt hjärtegull :P)

/ KIKI



Plugg, träning och chill

God morgon.

Idag hade jag sovmorgon men vaknade halv åtta,  nåja nu är jag uppe iaf =). Det verkar inte som det blir något jobb idag så jag måste nog plugga. Behöver verkligen det så är nog egentligen bara bra. Sen ska jag ta bussen till Oxie för att träna.  Sååååå ångest att ta bussen heeeeela vägen till Oxie, tar liksom 10000000år :(. Aja, ska inte gnälla mer nu, haha.

Ikväll ska jag NOG bara ta det lugnt med Mulle. Vi snackade om att dra ut imorgon så hoppas på det=).

Hoppas ni får en bra dag.



/ KIKI



Bilder

Vi är inte normala, och jag GILLAR det :P


Inget plugg :(


Hejhopp!

Jag kan inte plugga, helt slut i huvudet vill så gärna kunna läsa så att jag slipper i helgen men kan EJ, går verkligen inte att koncentrera sig. Jag har hundra andra tankar i huvudet som inte är alls lika viktiga, typ vilka bilder jag ska sätta in i mina nya ramar osv, typiskt mig :P haha.

Nåja, får väl försöka plugga imorgon om jag inte får jobb vill säga. Hoppas nästan på jobb :).

Dagens inköp

 

/ KIKI


Bärra


Idag har jag shoppat till mitt rum (äntligen). ALLT blev skiiiitbra, och det är jag superglad för :) blev en ny lampa, blommor, hylla och ramar.

Nu ikväll ska jag plugga loss, har seminarie på måndag och jag har inte börjar plugga, jag är sjukt seg.

Nu ska jag vara duktig.

Pss och Kram
/ KIKI


Tv: tittande och Café Opera


Jag vill också festa loss ikväll på Café opera. Varför ska allting alltid handla om penagar? jag gillar INTE det.  Nåja, jag får glädjas åt att Rebecca och Druvan kommer få en rolig kväll.

Jag kommer nog ha lika roligt framför tv:n tror jag. Jag ska ju faktiskt kolla efterlyst och det är minst lika roligt som att gå på kändisfest och rava till max liksom;). Jag väljer lätt Hasse Aro framför Café Opera. ELLER INTE!



/ Karolina Frida Rosqvist


:P

Bilder från Kroatien 08  (L) (L)
Sommar 2009 är det rave igen, då jäklar=)




Bella...?!


Kom precis hem och är helt totalt slut i huvudet efter en heldag i skolan. Gick bra med grupparbetet, vi är snart klara vilket känns otroligt skönt. 

Pratade med Rebecca precis och hon ska sticka till Stockholm till blondinbellas 18-års fest. Så jävla ball, jag var RIKTIGT sugen på att joina men har tyvärr inte råd, vilket suger kanelbulle :(.

Nåja, hon har lovat att uppdatera med foto osv när hon kommer hem, så vi får hoppas hon håller sitt löfte. FAst vem vet hon kanske inte kommer in? hoppas iaf verkligen det, hon har iaf blivit bjuden =).

Nu väntar jag in mamma och pappa som kommer SNART. 

ha det bäst!

/KIKI



En vanlig morgon med gryn.


God morgon!

Nyligen ätit frulle, havregryn med sylt=). Nu väntar jag på Rebecca som ska hämta mig (hon kör idag) YES, sen ska vi till skolan=). Idag blir det handledning av våra grupparbete, sen ska vi i gruppen jobba lite med arbetet efter det också. Är hog hemma vid femtiden :(.

Idag kommer mamma och pappa hem från Turkiet, snackade med mamma här om dagen och dem hade shoppat loss ordentligt (som alltid). Nåja, nu ska jag fixa till mig innan pungen kommer. 



Puss och kram

/ KikI


sjukaste..

Blir kanske Stockholm imorgon.. Kanske!!! Verkligen inte säkert för allt ska ändå klaffa och ja, det är ju inte säkert att det gör det. Får förklara mer sen....

Kram!



Sov gott!

Riktigt bra träningspass, tog i till max riktigt härlig kännsla nu såhär i efterhand:P. Nu ska jag snart sova, sjukt trött, ska upp vid halv åtta i morgon. Handledning plus grupparbete som gäller imorgon, låter kul va? :P.

Nåja, allting är inte alltid så kul här i livet =).

Sov gott mina vänner

/ KIKI


En trevlig tisdag..

Dagen har varit mycket trevlig. Började med ett besök hos vårdcentralen där jag fick visa upp mina fina knölar och leverfläckar. Var så nervös så jag trodde jag skulle skita på mig, som vanligt på sjukhus. Spelar ingen roll vad jag ska göra eller om det ens är jag som ska bli undersökt. Räcker att jag sitter där tillsammans med någon annan och jag stirrar upp mig så mitt hjärta går i 180.

Efter vårdcentralen tog Michelle och jag bussen till stan där vi satte oss på Mando, blev en riktigt smarrig ryggbiff, dock var de inte särskilt trevliga där och servicen sög då vi inte fick vår dricka förrän vi käkat klart. Andra gången jag upplever dålig service på det stället, så det var sista gången jag gick dit!

Efter maten letade vi upp salong Fusion som ligger bakom caroli, gick in och bokade en tid till att fixa naglarna, fick en tid på torsdag. Superkul! :)

Sen drog vi vidare till IKEA där vi lunkade runt i några timmar, köpte två fina ramar som jag ska sätta lita fina grejer i och hänga upp på min vägg. Blev en dryg bussresa hem sen från IKEA men gick bra eftersom man var två. :)

Förresten, dagens höjdpung(t) ;) - När jag och Michelle gick på gågatan påväg till Mando kastade sig en kille fram till mig och slängde fram ett reklamblad i handen på mig. Jag blev helt chockad eftersom han kom från ingenstans. När jag sedan läste på bladet stog det "Marshmallows 16+". Michelle börjar asgarva och skriker ut vad som står på lappen så att alla hör. Skämdes jag? Nja... Jag tar det som en komplimang att jag ser ut som 16.. ;)

Ha en trevlig kväll, nu ska jag läsa "Kommunikation och konflikthantering" på Camillas begäran! ;)
Kram / Bäx!


Träning

NU BLIR DET TRÄNING, har längtat som fan hela dagen. Riktigt sjukt sugen faktiskt=).





Hoppas ni får en trevlig kväll!

/ KIKI


Söta

Mentorsmötet gick bra var inte speciellt givande men det är en annan femma :P . Efter skolan gick jag in på HENNES OCH MAURITS för att kolla läget. Där hittade jag ett par megasöta trosor som jag köpte:)



Kanske inte speciellt sexiga, men vafan :P Bojan bara skratta och virra på huvudet, men jag vet att han gillar dem ;).

NU gör Bojan mat som vi ska ha efter träningen. Blir Moussake idag, gott som bara den. Och på träning blir det rygg och biceps:).

Puss och kram
/ KIKI


Plugg och träning



Bah! nu måste jag snart sticka in till Malmö högskola för att gå på detdär förbaskade mentorsträffen :(, för er som inte vet vad det är så  träffas man för att diskutera sin praktik, och komme med tips och ideer om lektioner etc. Jag är inte alls intresserad.

Ikväll blir det träning, sugen som fanders faktiskt. Tror fortfarande inte jag kan köra ben ( vilket jag egentligen skulle) , lite ont i foten fortfarande, vilket suger :(. Får se vad det blir för muskelgrupper ist :P

Nåväl, nu ska jag snart dra, så måste piffa till mig =).

/ KIKI