.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

I've been waiting for the right one to come in!

Så var det avgjort, Den rätte för Rosing!



Och vinnaren blev HUGO! Han är väl den som varit mest på under hela tiden, dock tycker jag att åldersskillnaden är liiite väl stor. Jag menar, ska Linda köpa ut till honom eller? Och hur ska hon kunna ta med honom på alla Gayklubbar hon går till. Han kommer ju knappast in! :/ Men men.. Inte mitt problem.. Hade dock hellre sett Egill som vinnaren, de kändes mer på samma nivå och han var faktiskt snyggare och liite mer manlig om jag ska vara ärlig!

Nej, nu väntar MIN man i mitt rum så nu får jag pallra mig dit..
Trevlig kväll!

R e b e c c a


Album

Glömt att visa mitt nya fina album:



Jag är nöjd, ska köpa en till. Men kostar ganska mycket med bilder OCH album, så får vänta till nästa månad =). Men det är mycket roligare att titta på bilder i ett album.

Nåväl, nu ska jag glo tv :P

/Karolina

/ Karolina


YES!

Vi VET att vi är skitsnygga:

(Heleneholm. 3:an )


HEJ JAG ÄR 40ÅR

HEMMA!

och det är skönt som fan, har varit igång heladagen. Tränade med älsklingen innan han skulle till praktiken, blev armar. Gick SKITBRA :P. JAG ÄR BÄST!

FILLI: DU ÄR SÄKERT SKITSNYGG!

/ Karolina



Vi måste medvetengöra föräldrarna!

Godkväll mina kära läsare!

Var precis inne på itslearning och såg mitt betyg för förra kursen, det blev vad jag väntade mig. GODKÄNT! Härligt.. Mer än egentligen inte lönt att få, självklart roligt men inget som kommer förrändra något ändå.

Tog mig till stan innan faktiskt, blev så otroligt rastlös här hemma. Dock ringde Driton när jag var halvvägs och sa att vi kunde ses i stan, så jag fick sällskap ändå. Vi tog en fika och hade megatrevligt. :)

Förresten. Någon som har en Asus (Frida??) som vet hur man hittar webcamen i datorn? Alltså så att man kan fotografera med den m.m. Har ännu inte lyckats vilket är bull...:(

Hejsvej!

R e b e c c a . . . .


Shopping!

Jag kunde inte låta bli, fast att jag skulle ta det lugnt med att handla mer. Har redan köpt på tok för mycket denna månaden.



Är den inte skitsnygg? Från Stylebystars såklart.. Dom har helt sjukt mycket snygga klänningar där. Denna var på REA så den kostade inte mer än 99 kr. Dock tillkommer ju frakten som var på 62 kr. Så blev 161 kr. Men tyckte den var jättesnygg, jag hoppas att den passar mig och ser lika snygg ut på mig som på henne.

R e b e c c a


Hejsan!

Vaknade 10.30 idag, hade lätt kunnat sova vidare då jag var riiiktigt trött. Men men, man kan ju inte bara sova bort dagarna. Speciellt inte såhär härliga dagar! ;)

Jag tänkte att jag skulle ta mig till gymmet och träna idag men jag tänkte inte på att jag fortfarande har rätt så mycket hosta. Och när man anstränger sig brukar hostan bli värre, så jag tror jag måste ta det lugnt någon dag till. Vägrar bli sjuk igen, i helgen ska jag dessutom jobba.

Dock känner jag mig helt slö och flubbrig som inte rört på mig på över en vecka. Så istället för gym tror jag att den får bli en liten promenad. Superhärligt väder så man får ju passa på att njuta. :)

Kanske tar mig en sväng till stan sen eller något. Men jag vill inte slösa pengar och den risken finns om jag går till stan. Hmm. Vet inte vad jag ska göööra... Får ta mig en funderare..

Kram

R e b e c c a !


Ikväll fick jag mig ett gott skratt!

Folk är underbara, faktiskt.. Jag som aldrig trodde att någon skulle lägga märke till min näsa. TACK Felligullgull för du gjorde min dag!

"Felli:
herregud vilken NÄSA du har människa ser ut som nån tryckt dit en potatis haha riktigt ugly. Du ser ut som en gris i ansiktet..."


Tyckte så mycket om denna kommentaren att den fick ta plats i ett eget inlägg. Vad tycker ni andra? Visst att jag har en rolig näsa, men potatis är väl gott och lite småsött? Min näsa äger!

Ööhm.. Ja, nu vet jag i alla fall varför jag inte vill behöva godkänna kommentarer, då kanske sånna här guldkorn råkar försvinna. Vill man ej! :) Förresten... Felli, Mr eller Me.. Ja du skrev ju från lite olika namn du.. I've got your IP-nummer.. Akta så jag inte skickar dej en massa virus.. Blink blink. ;)

Nu mina vänner ska jag lägga mig, börjar faktiskt känna mig trött. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra.. Ledig! Kanske blir en sväng till stan. Bara som tidfördriv. ;)

Godnaaatter..
Potatiskramar

R e b e c c a !


Bara för att jag har en söt liten potatisnäsa bjuder jag på en bild! :)


KRETA

Nu har vi bokat resa :) till Kreta, så najs!

LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Vi ska åka till Kreta- ( kato Daratso, Chainakusten). Åker dit 07.00 och hem 00.35. Hotellet är 3 stjärnigt :). Kom billigt undan också, 4000 var SÅ NAJS!

SÅ i sommar ska jag och Bojan utomlands :) WIIIIE!

Åker den 20/8 och kommer hem den 28/8 alltså precis innan Högskolan börjar :P. Förhoppningsvis har vi en lägenhet tills dess också =).

OH! idag är en bra dag =)

Nå? poolen är inte helt fel?:P
/ Karolina


KÅLITZA

Sitter och svulstar i mig kål, ÅLSKAR det. Sjukt gott faktiskt =)

Väntar in min älskling som fortfarande inte hört av sig :/ trodde han sluta nio? men verkar inte så? Undra var han blir av? får ta och ringa igen....

Karolina


Rebecca med en lista!

Frida tvingade mig att svara på denna listan... Inte för att jag tror att hon hade dödat mig om jag inte svarat men jag måste ju ställa upp för mina vänner..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Enligt skollagen åliger det alla som arbetar i skolan att verka för demokratiska arbetsformer" (Ur: Lärarens handbok)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min nyinköpta väska :)


3. Vad var det senaste du såg på tv?

Dr. Phil tidigare idag..

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19.15 (fuck.. den var 19.33... tiden går så fort nu för tiden)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Mamma och Felicia som bråkar, ni vet.. trotsåldern. ;)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För ca 20 min sen. Mor, jag och Felicia var på Mobilia. :)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Fridas blogg.. :P


8. Vad har du på dig?

Svarta urtvättade mjukis (á la Heleneholm), lila BH och ett grått/svart spetslinne..

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Drömmer väldigt sällan men inatt drömde jag faktiskt något. Dock inget jag skriver här, liiiiite creepy..

10. När skrattade du senast?
Skrattar aldrig! Jooo, klart... Kan dock inte minnas, skrattar hela tiden.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Två ramar på väggen, en med fotografi i och en med en bild som ska föreställa mig. Samt tapeter!

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Varje dag.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Rolig men nu börjar den bli tråkig och jag känner mig stressad..

14. Vilken var den senaste film du såg?
Alvin and the chipmunks. :D hahaha. Jag tjatar verkligen ut den här på bloggen..:P

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En riktigt fet bil, ett riktigt fett hus i ett varmt land, nya kläder, en jordenruntresa, fina kläder till min pojkvän (inte för att han har fula nu).. Finns mycket jag skulle köpt och gjort.. Det första jag hade gjort hade varit att hoppa av Malmö Högskola. ;)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag biter sönder mina kinder om natten hatar att tävla (sjukt dålig förlorare).

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle tagit bort allt hat!

18. Tycker du om att dansa?
Jaaa, skitkul.. Ska börja snaaaart! VILL!


19. George Bush?
En NOLLA!

20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Hmm.. Har inte tänkt på det ännu faktiskt. Men vi har snackat om Bu och Bä! ;)

21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Självklart! Har jag ju till och med skrivit tidigare... Ett fett hus i ett fett varmt land och jag är nöjd!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Whopper eller Kebab?

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Little Börr, Felicia, Vicky och ... hmm.. Emma Holmlund!



R e b e c c a !



Hemma =)

Hej alla!

Kom precis hem, imorse var jag på ett hemligt uppdrag i stan, och efter det så blev det jobb. Alltid lika najs att jobba på den förskolan jag är på här i klagge. Härlig personal och mysiga barn :) kan inte bli bättre.

Men nu är jag hemma, i värmen. Ska fixa lite te och mysa ner mig i soffan hade jag tänkt. Känner mig helt slut nu efter en heeeldag med massa spring!

Tycker så synd om Bojan han har varit på praktik från 8.00-16.00 och sen ikväll har han kvällsjour också. Han ringde precis och var MEGA trött. Tycker så synd om honom :(.

Antagligen ska vi boka resa idag, om Bojan orkar vill säga. OH, hade kunnat åka idag =).

(L)

/ Karolina


ÖVERMÅNGA LÄSARE!

Sjukt många läsare nu för tiden, sjuuukt många! Hahaha...

Alvin and the chipmunks, säger bara... SE DEN! Såå jävla gullig film, jag vill också ha tre små sjungande ekorrar hemma hos mig. Och en som får mardrömmar och vill ligga i min säng, vid min hals. Jag viiill! Kan jag inte få det??

Idag skulle jag och Driton stuckit till Entré men ja, eftersom vi fortfarande sitter hemma hos honom och han börjar jobba kl 17 så antar jag att det inte blir något med det. Sjukt trist! Gick upp runt halv elva men efter att vi ätit frukost somnade vi i en timme till. Hemskt! Jag får så dåligt samvete när jag sover om dagarna på det viset, gillar det inte alls..

Nu ska jag göra något vettigt!

R e b e c c a !


Bex in dah house!

Sitter hemma hos Driton och tittar på Americas best dance crew. Vi kom hit runt 18 tiden och somnade i stort sett såfort vi hamnade i hans rum. Sinnes. Men vi sov inte särskilt länge idag så det är kanske inte så konstigt trots allt.

Gårdagen var jättetrevlig verkligen. :) Härligt att träffa lite folk, lyssna på bra musik och ha nice. haha.. Hoppas att Bojan, födelsedagsgrisen, också hade en trevlig kväll. Trots allt det som är viktigast! :)

Jag har som sagt bränt ner Alvin and the chipsmunks, så den ska vi se nu strax. Efter att Driton varit ute och sprungit, han har verkligen seeegat!

Vi har förresten massvis med godis också, ovanliigt. :P usch nej, mår dåligt av allt skit jag ätit på senaste.. men men, man lever bara en gång...


Såhäär såg jag ut igår...


St. Marcus vinkällare. Mamma, pappa, Driton och Felicia


Pappa och Felicia. Min knäppa men roliga familj. ;)


Jag och mammsen..


Några av efterrätterna.. Sjukt gott ska jag säga er, åt mer efterrätt än mat..:P


Älsklingen och jag!


Sedan var det dags för FEST! Bojan 23! På bild: Niklas, Sophie och Andy!


Danne är osäker på om det verkligen bara är Pepsi, Bärra tvingar Anna att prata med Aleks som blir glad!


Jag försöker bita i Fridas öra som verkar något skeptisk!


Hej vi heter Rebecca och Driton och vi är ihop!


Bärra och Aleks höll festen varm! ;)


Nej nej, jag lovar. Hon är fullt frisk! Lätt bäst på att dansa....:D


Anna, Börr och Aleks kör Macarena dance...


Födelsedagsgrisen med sitt älskade nacho-chips och plåster runt fingret (han skar sig)..

Det vaaar en toppenkväll. Tack Bojan och Bärra :D

Nu är det Chipmunkarna som gäller, yeeeiii..

R e b e c c a !


Boka?

Jag och Bojan kollar resor till sommaren, vi funderar på att åka till Kreta. Kanske bokar vi IDAG:/. Jag är så sugen, blir isf en vecka mellan den 20/8-28/8. Alltså precis innan vi börjar skolan. Såg att priserna var mycket lägre då också=). Tänkte åka med VING.

Hotellet:

Vad sägs :P

/ Karolina