Bokrea och gräddhinna


Alla tjatar om bokrean nu och folk verkar vara galna, förresten... Finns det någon specifik anledning (typ... jävlas?) att ha bokrea dagen innan löning? Fast, den fortsätter kanske imorgon? Vad vet jag....?

Hur som helst var jag och handlade mat på Coop med mamma innan och där såldes ju böcker till höger och vänster. Bara för att passa på köpte jag en bok, Smuts, den verkar faktiskt väldigt bra..

Åt dessutom en semla innan, YES! Man får hålla hårt i traditionerna, förra fettisdagen åt jag faktiskt ingen semla och det hade jag lite ångest för sen. Hur som helst var den mega god och nu mår jag precis som jag förtjänar. :)

Klockan börjar bli mycket och imorgon ska man vara på hugget (orkar verkligen inte). Måste läsa papperna om hur observationen ska gå till innan jag lägger mig också, PALLA!

Godnatt och SÅV GÅT!


Kommentarer
Postat av: Frida

Vet ni att det alltid kommer upp ett felmeddelande när man skall skriva på er blogg. och efter ett tag "sidan kan inte visas".. sen klickar man tillbaka o kommer in här igen. fett störigt. :P

haha

dust it är jättebra, du kan få testa av mig någon dag.. inget brukar ju funka på ditt hår.

burken är jätteliten o kostar 185, förhoppningsvis håller den länge. jag tycker det känns som att det inte är nått i den.. haha... men det kommer ju ut puder så . ;)

mamma har flyttat till en annan lägenhet i annestad! en liten o mysig.. :)

lååång kommentar.. haha

puss

2009-02-24 @ 22:34:05
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Frida

amen musen också, skrev en hur lång kommentar som helst och det FUNKAR inte. gr

2009-02-24 @ 22:34:37
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Frida

oj.. båda kom visst fram.. höhöh

2009-02-24 @ 22:34:53
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Berit

sheisse frida is a BOMBER :O

2009-02-25 @ 00:24:34
URL: http://beriits.blogg.se/
Postat av: Berit

btw,

Frida; du är bara fett avundsjuk på att noros blogg är grymt sexxig så du måste klaga, ERKÄNN ;). haha nä skoja. Har faktiskt också märkt dedär med kommentargrejen, vet inte vad det beror på dock.. kan försöka fixa det :)

2009-02-25 @ 00:26:31
URL: http://beriits.blogg.se/
Postat av: Rebecca

de där med kommentargrejen och felmeddelandet är faktiskt störigt.. MEN det är något knas, för det är likadant på felicias blogg... Felicia, du gör nog något speciellt när du fixar och grejar som gör att det blir så...

2009-02-25 @ 11:32:02
URL: http://noros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0