.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

VÅR FARRE

Jag och Bojan tog oss en tur ner till Bo01i vår röda ferrari :



Eller INTE!

Haha, vi gick som sagt en härlig runda nere vid standen. Där är för j*vla härligt alltså. Vi vill bo där precis som alla andra kan jag tänka mig :P. Men vi får vänta tills jag blir lärare och bobo blir läkare :)hahaha...

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla tv :)

/KIKI


Kalas?

Jag sitter och funderar om jag ska ha födelsedagskalas för kompisar eller inte. Hade tänkt att jag skulle hyra en lokal här i klagge, men samtidigt vem vill åka till Klagge?:P man sitter liksom inte här hela kvällen. Sen är det även så att jag bjuder inte hem folk utan att bjuda på mat, och samtidigt vet jag att nästan ingen bjuder på något när man kommer hem till dem. Så jag behöver inte, men bah?

Vet inte hur jag ska göra, trots allt snart. Fyller år den 9 juni=). För släkten firas det i Beddingestand, där är NAJS!

Kanske blir att man sätter sig på möllan eller lilla med vännerna ist? Ganska trist sätt att fira sin födelsedag på? Men alla andra gör så! Får se hur det blir.

Tänk att jag fyller 22år, sjukt!

Bilder från min 21års fest förra året:

/KIKI


Plugg, plugg, plugg =(

Dagen har bestått av plugg i stängen, någon som haft lika roligt som jag?


Funderar på att gå en runda, kanske ner till standen?
/KIKI


Helgen!

Hej hallå på er alla!

Har inte skrivit något på hela helgen, beror helt enkelt på att jag haft fullt upp...

I fredags jobbade jag ju som sagt, det gick smärtfritt och vi kammade hem en heeel del dricks, ME LIKE! Efter jobb tryckte jag och Vicky varsin Hamburgare på stortorget, verkligen gott. Mmm... Var hemma runt 5.30 och då stekte solen för fulla muggar.

Igår vaknade jag runt 12.30 och var heeelt död, ville inget annat att sova vidare men var tvungen att pallra mig upp. Tog mig en dusch och gjrode mig  iordning för att sedan cykla hem till Driton på kalas. Jag älskar min nya cykel! Det var dock jäävligt jobbigt då det var extremt motvind och jag kom fram till Driton genomsvettig. Jag är en riktig svettlök om jag ska vara ärlig.

Kalaset var megatrevligt och jag fick svulsta riktigt ordentligt. Grillspett, klyftpotatis och sjuuuukt god tzatsiki. Kan itne bli bättre.. JO det kan det. För till efterrätt tryckte vi prinsesstårta, och det var inte den lille.

Vid 20snåret lämnade jag kalaset för att cykla till en familj vars barn jag skulle passa. De sa att de skulle vara tillbaka vid 24 tiden men de kom vid 02. Så blev en väldigt seg kväll framför TV:n. Men fick ju några hundra och det är aldrig fel.

Idag har jag också cyklat, inte klokt.. Älskar det! Känner mig helt fri, som man säger när man tagit körkort ni vet? :P Nu ska vi snart grilla kyckling och äta massa gott..

Jävlar vilket långt inlägg... Hoppas ni var intresserade över vad jag gjort i helgen annars kan det ha varit jobbigt att läsa!

// Rebecca


Snacka om att mitt hår har blekts sen detta. :P Här var det riktigt mörkt.


Söndag

Haaaaj!

Det är strålande sol idag i MALMÖÖÖ, UNDERBART! ska plugga på balkongen hade jag tänkt. Behöver egentligen datorn, men en liten stund måste jag få ta del av das SOL när den väl tittar fram :P

Annars händer inte så mkt. Gårdagen i Beddingestand var toppen, vi grillade och åt en massa skit. Stack även till beddingeglass där vi svulstatde, så vi hade riktigt mysigt med andra ord :).

Nåja, nu ska jag gå ner till affären och handla bullar och en red bull =).

Två små filurer (första året i kroatien)
/KIKI



KUKI

Dagens modeller är fan katastrof, vill nästan spy faktiskt!


Helt sjukt att det har blivit så, vem vill se ut såhär? (finns MKT värre modeller)Tycker ni det är snyggt? Jag tycker det är heeelsjukt, ingen normal sund människa ser ut såhär. Tycker det är skrämmande, och det blir bara värre och värre. Det gör mig ledsen, faktiskt!
/KIKI


Föresten....

Det står en husbil på vår gård, tro man ställer den så? Det är folk i den också, den har varit där i några dagar. De har ställt den bakom en buske, antagligen för att ingen ska se.

Sjukt!

(Bild tagen från balkongen) Jag gillar den EJ!


Lördag hos mig

Hejhopp!

Jag beslutade mig för att gå upp tidigt idag, Bojan skulle till lund (praktik) och jag passade på att gå upp samtidigt så att jag ska få en lååång och härlig dag =).

Har nyss varit nere i affären och köpt ostbullar och en red bull som jag ska trycka in nu, underbart =). Hade tänkt plugga nu på morgonen, för när Bojan kommer hem ska vi sticka till Beddingestand och grilla med mamma och pappa samt min syrras barn :).

Kommer nog bli en bra dag känner jag.  Fast solen har inte tittat fram? det skulle bli 20g och sol idag. Men den kommer nog snart :)

Dagens klädsel:


Föresten, har fått hem mitt album som jag beställde för någon vecka sedan:

Texten har dock "hoppat ner" på sista raden, men det gör inget, man ser ändå vad där står. Pallar inte klydda med att lämna tillbaka etc.=)

Jag tyckte den blev jättebra=)

Nåja, nu ska jag äta!

/Karolina


För fin för att jobba?



Ja det blev lite lockar trots allt, tog nästan 2 timmar.. Inte klokt.. Och ändå syns det inte JÄTTE mycket.. Har dränkt håret i spray så jag får hoppas det håller i några timmar.. Tror verkligen inte att det håller hela natten. :( Dessvärre..

Synd att man inte alltid kan piffa till sitt hår såhär, typ när man ska ut och så.. Inte som att folk har lust att sitta med mitt hår i 2 timmar. :/ Och jag kan verkligen inte göra det själv...

Nu ska jag strax bege mig mot jobb, ska sätta mig på ovanvåningen och snacka lite med familjen innan.. Ska förresten jobba med Vicky. Var ett tag sen.. Ska nog bli skoj! Ragga ragga dricks...;)

Ha en mysig fredagkväll..

// Rebecca


Lockar med plattång..

Felicia ska göra lockar i mitt hår nu. Kul va? Jag har typ alltid platt hår, dels för att mitt hår är naturligt platt och dels för att jag trivs bäst med det så. Men vad gör lite förrändringar?

Dock är jag inte så säker på att det kommer att fungera, en stor anledning till att jag sällan lockar håret är för att det inte funkar så jättebra på mitt hår. De håller i några minuter sen är det rakt igen.. Trist! Men vi får hålla tummarna på att detta fungerar.

Kanske kommer det in resultat på bloggen sen! Kanske!

// Rebecca



Pust, hemma=)

Hej alla, är heeelt slut. Kom precis hem, åkte på mitt hemliga uppdag, där jag skulle befinna mig 8.00. Efter det stack jag upp till stan och shoppade lite, kom  nyss hem, närmare bestämt 18.00, fattar ni att jag är HELT slut i kroppen. Därför ska jag och älsklingen snart beställa pizza :) och köpa medoss godis hem =).

Dagens inköp:


Jättefina skor, det tycker jag iaf=)

Diadem (stavas det så?)


Ska dock inte ha svarta leggins till, skulle bara testa. Fint va?=)


Nu har jag en cykel!

Heeeeej! :)

Fredag idag, toppen va? ;) Haha.. Jag ska jobba ikväll visserligen men det känns ändå lugnt eftersom jag börjar först 22, rena lyxen!

Idag har jag varit på Biltema med pappa och syster och handlat en CYKEL! Yeei, känns underbart. Nu kan jag börja cykla överallt, wie. Dessutom är den megafin. :)

Efter cykelköpet drog vi vidare till stan där vi drack varsin milkshake och köpte mors-dagpresent. Skönt att ha det fixat. :)

Nu har jag precis duschat och ska ta det lugnt ett tag.. Kanske sova lite om jag kan.

Ha deeet!

// Rebecca


Världens finaste pojkvän!



Driton kom precis hit och titta vad han hade med sig, Har jag inte världens bästa pojkvän? Dessutom fyllde HAN år igår, jag fyller år först om 4 månader. :P Han är fööör gullig.. Älskar väskan och älskar solglasögonen!!

// Rebecca


Allt mellan himmel & jord

HEEEEJ!

Vad tycker ni om vår nya design? Jag älskar den, älskar färgen och älskar bilderna. Riktigt nice! Tack Felicia! Nu ligger jag och Felicia i min säng och kollar TV samt äter choklad, mycket gott. Har dessutom glass i frysen så funderar skarpt på att hämta lite... :)

Jag och Little pratade innan, i 1 timme och 12 minuter. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, allt från svamp i organet till håriga ryggar. Vi pratade även en del om vårt framtida examensarbete. Man måste börja planera i tid och jag och Little vet precis vad vi ska göra. Kommer bli riktigt roligt!

Snart kommer min pojk hit, saknar honom så det ska bli mysigt. :) Imorgon kommer jag förhoppningsvis köpa cykel, mååååste ha en... NU! :P

Aja, ha en bra kväll alles..


Hittade denna fina bild på datorn, från den 3 februari när vi var på Möllan! ;)

// Rebecca


PIRRE I MORGON

Imorgon har jag och Bosse-janne bestämt oss för att ha hemmamys själva med pizza och massa annat gott=). Längtar redan, har varit sugen på pizza överlänge nu, så det ska bli riktigt smarrigt!

Annars vet jag inte vad som händer i helgen, någon som är sugen på att sticka till lilla/Möllan på lördag?




Här har vi en lite annorlunda pizza. Jag hade inte bangat!


Fast jag föredrar denna :)