.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Flyttgubbe

Hej Hopp i lingonskogen...:)

Har varit och hjälpt Michelle att flytta, hon hade inte lite saker för att vara första flytten om man säger så, men vi var många så det gick smidigt. :) RIKTIGT fin lägenhet.. Blev verkligen sugen på att flytta... Men men, har det ändå bra här hemma så ska faktiskt inte klaga..

Mår lite illa... Ätit dåligt idag.:(

Godnatt på er.

Rebecca



YEAH

Bästa låten:
:


Längtar som fanders

Snart ska jag och min prins bo tillsammans i en EGEN lägenhet. 1 månad kvar nu bara HELT underbart, vi har en hel del att fixa tills dess, men det gör jag med glädje :)

Jag har stans bästa pojke (L)

Älskar dig Bosse-janne (L)(L)(L)(L)



/K


Hejsan sommar!

Iiiih, detta är sommar. Att vakna upp till kvittrande fåglar och solsken, kan inte bli bättre... Mår helt enkelt som bäst under sommaren! :)

Som Börr skrivit tidigare var vi på Bo01 igår, hon jag och Driton. Var riktigt mysigt där på kvällen, åt dessutom en pizza på pizzerian som ligger där. Gå aldrig dit! SJUKT otrevlig var hon ena kärringen som jobbade där...

Idag ska jag till stan, ska vara där 11.00 då jag ska bygga mina kära små naglar, eller jag ska liksom fylla på dem, de är sjukt fula nu. Kommer vara klar runt 13 sen har jag inget att göra.. Hmm... Någon som vill ses? Gå i stan eller dra till stranden...Vill hitta på nåt!

Nu ska jag gå in och väcka Driton som ligger och sover som en stock..;)

Rebecca




God morgon




Här är min prinskorv nu, jag vill också :(



Utkast: Ligger i ...

Ligger i sängen och drar mig!

Börjar först 11.30 idag vilket är helt underbart :P Skulle vilja ner till klagshamn (standen) sen när jag slutat vid 16.30 och grilla korv, någon som är sugen? Ska ringa pungen sen hon är med på allt =).


Vilken kväll




/KIKI


BO 01

Nu väntar jag in Rebecca Norgren, vi ska sticka till Bo 01 för att chilla. Vi är så uttråkade så fick bli det :P. Kom nyligen hem från Klagshamn (standen) där vi solat i två timmar :P Men trist att sitta hemma och glo loss nu.

 Någon som vill joina? SU? bara till att ringa =)



Ska ringa pung nu!
/K


Söndag

Igår var det kalas, vilket innebär SVULST. Jag gillade det helt enkelt :P Sen fick jag träffa alla barnen, inte helt fel det heller :P



Var även på IKEA under dagen, där handlade jag en hel del. Fast saker som vi fakiskt behöver :P

Ska köpa denna när vi väl flyttat in:

Sjukt häftig tycker jag :)

/K


Karolina

Snart är det min tur!


318 får....



Jag <3 shopping

Igår blev det en hel del shopping för mig, roooligt. Först var jag och Driton på NovaLund där jag hittade en massa roliga grejer på REA. Sedan körde Driton mig till stan och jag träffade upp Bärra och Susanne. Såklart blev det då liite mer shopping. Men jag är glad för jag höll mig under 500lappen, jag älskar rea! ;)


Ett vanligt vitt linne (som inte var på rea), 99 kr, har redan det i brunt, orange och svart. Men jag älskar det så fick bli ett i vitt också. :)


En persikofärgad t-shirt 65 kr...


Ett likadant i vitt....;)


En svart klänning som var aningen skum då den var pyttelten över brösten, och jag som är nästan platt?? Aja, tyckte om den jättemycket så köpte den ändå..:P 75 kr...


Trosor, 25 kr... Har redan ett par i svarta, äääälskar dom... Alla dessa plagg är köpta på Gina....


Kicks hade också rea. Dock inte på eyelinern men på ögonskuggan, 40 kr..:)

Är så glad för mina små inköp.. :) Livet blir så mycket lättare när man har råd att shoppa lite. ;)

Förresten tittade vi på en lite speciell film igår, lägger upp ett videoklipp här snart.:P

Rebecca


Nya saker är bra :)

Hejsvejs!

Ligger  kvar i sängen, vaknade 7.15 på en LÖRDAG? fy för tusan. Går inte att sova vidare heller, jag är så van vid att gå upp tidigt nu, antagligen därför. Nåväl det gör inget ska bara slappa hela dagen, och sen vid 17.00 är det kalas som gäller :).

Gårdagen tillbringade jag med Rebecca "pungen" Norgren och Susanne (kusinen) Jeppsson. Det var myspys, var sanslöst trött hela kvällen bara, hade trots allt gått upp sex på morgonen.

Var även en runda på stan igår, med hem kom:


Kjol :)


Vita leggins :)


Röda solbrillor, ett måste

Köpte 5 kökshanddukar :)
Jag är nöjd :P

Nä nu blir det Tv tittande fram till iaf nio, sen får man väl ut i solen en stund? :) Pallar man sticka till standen? jag har sjukt nära, tar typ 10 min :P men ändå? :P Får la se!

/ KIKI


Michael Jackson är död!



Precis innan sin stora comeback... Sjukt!!


Nu är jag på hugget



K Ros