.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Min dröm!

Jag glömde berätta om min dröm! Den var rätt lustig så jag måste dela med mig helt enkelt....

Jag och Bärra var på en fest, hos en tjej vars blogg jag brukar läsa. Ingen jag känner särskilt bra dock men hon bor i Malmö. Av någon anledning var Messi där.. Ni vet killen man ser i bland annat Blondinbellas blogg..? Han satte sig på knäna och frågade mig (med största hopp) om jag hade en blogg. Självklart svarade jag att jag hade en, tillsammans med min tjejkompis som då satt bredvid mig (Little Börr). Han blev skitglad och sa att han skulle göra vår blogg stor!


Dock var Börr jätte skeptiskt till detta. Hon ville inte att vår blogg skulle bli så stor och ville INTE ha hjälp av honom.. Dock tjatade jag tills hon gav med sig. Av någon anledning skulle vi ge Messi pengar, så vi gav honom 200 kr var. (stora summor). Dock gav vi dem inte till honom direkt utan till någon annan snubbe som delade ut små kakor. Självklart stoppade han ner dom i fickan och där rök våra pengar...


Vi gick till Messi igen och sa att vi råkade ge pengarna till en annan kille så sa han att han skulle fixa det. Vilken tur!


.... Sen vaknade jag!



Vilken sjuk dröm... Ofta man är så insatt i bloggvärlden att man DRÖMMER om den? Herregud! Aja, lite småkul var det och jag tckte ju självklart att det var värt att skriva här! ;)

// Rebecca


Valborgsmässoafton!

Det är idag det! Och vilket vääder vi ligger inne med i Malmö-stad. Kan ju knappast bli bättre? Dock varnar dem för brandrisk då det inte regnat på väldigt länge, så det är mycket torrt överallt.. Knasigt egentligen, brandrisk på Valborg, hur ska det gå med alla bål? Och vårt grillande? :P

Hade en rktigt nice dag igår. Träffade upp Vicky på Gustav, sedan begav vi oss mot Kungsparken där vi låg och stekte i den härliga solen i typ 2 timmar. Sedan blev det en sallad och sedan raka vägen mot Lillatorg. Var hemma vid 22 tiden så det blev verkligen en lång dag. Somnade direkt när jag kom hem i stort sett, sjukt. Men det förklarar också varför jag vaknade nu kl 8... :P

Får hoppas jag orkar hålla mig vaken ikväll. ;)

Idag har jag planerat att dra till Kungsparken med Vicky igen.. Underbart väder! Vet dock inte hur jag ska göra, känns som att det blir stressigt. Och tänkt så mycket sol jag missar när jag sitter på bussen i nästan en timme.. Hmm... Har ju trots allt trädgård.. Får se!

Nä nu ska jag äta upp min frukost.

Ha en NICE valborgsmässoafton och ta det lugnt med eldandet :)

// Rebecca


En tidig morgon

God morgon era små grisar!

Då var det torsdag och sol=). YES perfekt eftersom vi ska till stranden, kommer bli underbart tror jag :P måste dock handla grill och annat som ska med ikväll, lite drygt men men..

Idag fyller min kusin (SU) 20år: GRATTIS!!!!!!!!!!! Hon joinar också ribban ikväll med sin kära Robban, TOPPEN.Så ses ikväll :P..

NU: Frulle!

Ikväll ska jag också träffa SERBEN :)
/K


Valborg

Imorgon ska vi till ribban för att grilla, leka lekar och ha myspys helt enkelt. SKA BLI MEGA KUL FAKTISKT, tror inte vi kommer sitta där och glo hela kvällen (blir kallt på kvällen)så vi drar nog till lilla eller något liknande under kvällens gång:P

Någon mer som vill joina? Vi är redan måååånga men vi vill gärna bli fler, hahaha. Så, hör av er=)


Jag och pung svulstade idag igen, och jag har fortfarande ont i magen :(
(Bilden är inte från idag)
/Karolina


Lilla och svulst

Hejsan heeej!

Hur leker livet? jag mår TOPPEN, kan det vara annat än bra när det är så underbart väder ute ?=). Jag blir iaf jätteglad. Kvällen har tillbringats på lilla-torg på en uteservering tillsammans med Andyboy, Frids,Pung,Nils, och soffi. Och det var jättemys. Jag och Bex satt kvar lite längre än alla andra och snacka loss. Det är konstigt detdär för vi umgås ALLTID och har ändå ALLTID något att snacka om, sjukt! fattar inte hur det går ihopa?:P haha. Vi borde tröttna på varandra, ;)

Efter lilla begav vi oss till BK och krängde som fanders, jag är såååååååå svulstig nu (mauen är tjock). Ska lägga mig i sängen (i fosterställning)och låta magen hänga löst!


/K


En solig dag och jag sover :P

Hej era små fikonbullar!

Nu har jag sovit loss, känns lite dumt eftersom det är SÅÅ fint väder ute. Men jag var verkligen MEGATRÖTT:P. Får sola lite imorgon ist (kan jag behöva),

Ikväll ska en del kompisar till lilla-torg och SJÄLVKLART joinar jag isf=). Annars har jag ett annat alternativ också, och det är att följa med min POJKE till västra hemnen där han ska träffa sina klasskompisar. Men ska nog träffa upp bex, frida och gänget  på lilla ist=). Så mys!

Nåja, nu ska jag piffa till mig!

Hoppas ni får en underbar onsdagskväll, för det ska jag=)

/Karolina


helvetesbussen



Kom precis hem till Bojans mamma, är helt SLUT i kroppen, nog för att det är så varmt ute? Men jag gillar det  SKARPT:P.
 
Vet ni vad som hände idag? När jag skulle gå på helvetesbussen så stängde busschaffören dörrarna så jag fastnade imellan dem, och den dumme f*n frågar: Vad hände? JA, DU STÄNGDE DÖRREN DIN DUMME F*N, jag var bara tvungen, är så j*vla less på bussar nu alltså. FY FAN!!!!!

Så nu är jag ARG!

/K



En sån dag

Hej Bloggen! ;)

Idag har jag varit i skooolan, jätteroligt som vanligt. Verkligen! Efter skolan blev det en runda i stan och träffade min pojkvän och hans kompisar, mycket trevligt.. :)

Sedan blev det bussen raka vägen hem för att sova en timme, var sjukt trött.. Sen var det bara att hoppa på bussen igen för att träffa upp Friiidolf vid kronprinsen. Vi myste i Kungsparken, köpte korv och beundrade ank-familjerna.. Blev även en liten titt på Andy-man när han körde lite core-moves på sin träning...:p

Har förresten handlat en tandkräm som ska göra tänderna vita, Frida rekommenderade den.. Hoppas att den funkar, mina är så gula och fula nu. :( Vill ha ett colgate-smile ;)

Nej nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna. :D

Kram och godnatt

// rebecca


Så ja!

Hejsan svejsan!

Kom nyss hem har varit iväg med min far som sagt, vi har gjort lite ärenden av diverse olika slag :P. Har bl.a. köpt jordbubbar som jag svulstar i mig nu, hur gott är inte det?:P.

Håller samtidigt på att göra käk, blir biffar med potatisklyftor och sallad idag, gott=). Ska vända das BIFF nu, men vad gör ni ikväll? händer något sköööjsigt?

Jag kör inte dagens klädsel utan dagens billigaste SVULST ist (passar mig bättre):

Billigt billigt!


 

/K



Skola

Kom precis hem, har åkt segbussen, men nu är jag hemma iaf =).

Är sjukt trött, ska nog sova lite. Senare ikväll ska jag iväg på ett ärende med min far så måste vila upp mig:P haha... 

Satt och funderade tidigare, jag har pluggat (till lärare) i 2 år nu, helt sjukt. Har bara 1 1/2 år kvar. Och då är sista halvåret projektarbete. Vet redan vad jag ska göra för projekt=). F*n vad härligt sen när man är klar, vilken lättnad liksom :). Men jag är inte där än, men snart.

Nåja nu ska jag glo tv och umgås med mamma.

Jag med min frulle(igår?):P

/K


SOVA :)

Nu är jag sååååå otroligt trött, så sov gott alles!

/Karolina


Hello

Gotta feel you and be near you
You're the air that I breathe to survive
Gotta hold you, wanna show you
That without you my sun doesn't shine


Neeeej, jag är inte lat. Tänker på min hälsa!

Säger bara FY FAN!

Är så illamående och mätt nu så jag kan spy. Åt jättegod thaigryta innan som mamma gjorde men en stund efter det blev jag genast sugen på något igen och sorgligt nog hade jag en hel del ostbågar kvar sen i lördags. Självklart tryckte jag i mig massor, nu mår jag bara dåligt.. Typiskt mig!

Annars... Blev tillfrågad av Börr om att träna idag då hon och Bojan skulle, självklart pallar jag inte sätta mig på bussen för att ta mig till Sofielund så blev ingenting med det. Bara 10 minuter senare frågar mamma om jag vill med henne och Felicia till deras träning. Självklart pallade jag inte det heller! Typiskt mig! (igen)..

Så nu känner jag mig bara väääldigt ohälsosam och lat. Gillar inte den känslan alls faktiskt! Åt precis ett päron för samvetets skull.

Jäävlar! Nu blixtrar det hejvilt här utanför..? Åska? Läskigt, det var längesen det åskade ju.. Men jag har faktiskt känt det på mig nu i flera dagar, därför det varit så varmt... Men men, åska är faktiskt kanska mysigt. Fast, mysigast om man kan kramas med sin pojkvän. (jag är hemma utan min pojkvän).

Nej, slutgnällt... Dags för lite vettigt, lägga mig i sängen och glo TV!

// Rebecca


Valborg på torsdag!

Yes, på torsdag är det Valborg och vi har planerat att dra till stranden (Ribban), grilla, leka lekar och ha det allmänt trevligt. Kanske finns det ett Majbål i närheten också?

Hur som helst, alla som har lust får gärna ta och komma dit, på torsdag runt 17.30. Verkar som att vi blir ganska många. :) När det blir mörkt eller för kallt för att sitta kvar drar vi vidare till stan för att sätta oss någonstans.

Hoppas folk följer med, kan bli en toppenkväll! :)

// K & R



Brunstig!

Föresten...

Idag IGEN var det en skabbig busschafför (hur f*n stavas det?) som glodde loss på mig. Han pissa dock inte på däcket, vilket man får vara glad för ;). Men han glodde loss och flörtade och hade sig med mig. Alltså jag spyr, han var typ 50 bast, orka hålla på så då till en 21åring. Tror han seriöst att jag ska pringa fram till honom och ragga loss el? NÄ FY!

Är det bara jag som är med om sånthär el? haha

Nog att bussen är dryg i sig. Palla med äckliga gubbar också? Får nog ta tag i körkortet snarast=)

/Karolina