.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

BAX 21!


GRATTIS REBECCA PÅ 21ÅRS DAGEN:). Vår lilla bex blir en stor tjej idag , en riktig kvinna om man ska dra till ordentligt, haha. Hinner dock inte träffa min kära vän eftersom hon har mycket inplanerat på sin stora dag=). Men vi ska fira henne på lördag eftersom då ska vi gå på restaurang, så det är lugge :).



Idag har jag pluggat lite, trött i huvudet nu! läst boken OM EN POJKE sjukt bra faktiskt, tänkte se filmen också. 

Ja!

Puss och kram
Karolina


Rebeccas födelsedag!

Ja idag fyller jag, Rebecca, år. Blir mega gammal nu, nämligen 21.

En bekant ringde och gratulerade mig:

J: Hej
R: Hej
J: Grattis!
R: Tack!
J: Hur känns det?
R: Jo det känns bra...
J: Nu är det bara 9 år kvar tills du är 30..
R: hehe.. mm..
J: Bara 29 år tills du är 50!!
R: Eehmm, ja jo..
J: Halva livet har ju i stort sett redan gått...
R: haha..
J: och du har inte kommit någonstans i ditt liv..

Ja jag vet inte vad man ska säga om denna konversation.. Tror att det är en väldigt bitter människa som ligger bakom, eller vad tror ni? ;) Jag tycker inte att det stämmer iaf. Tycker att jag går framåt i mitt liv, har ju iaf snart en utbildning, det är i alla fall något.. :)

Nu ska jag plugga lite sen köra hem till farmor och få present. Tihi! :)

Kram på er / Bex!


Sthlm?



Ny vecka (snart), och vi ska börja morgondagen med att redovisa :/  efter det blir det en massa plugg för oss båda två :(, trist men vi vill verkligen klara denhär hemska kursen ( visionen om en mötesplats) så extremt tråkig :(.

Vi har bestämt oss för att sticka till Stockholm inom kort =) vi två och bojan är på, men vet inte vem som mer vill följa med oss? annars åker vi själv. haha

Kollat runt på lite biljetter både tåg, flyg och buss gansak dyrt faktiskt kostar ändå 1500 typ, så vi får vänta. Vi hade tänkt åka om typ en månad (efter vår  praktik) eller något liknande så det är gott om tid:)

Sov gott allesamman=)




Vi analyserar

Vi har diskuterat huruvida bra eller dåliga kondomer kan vara. Hur säkra de är mot oönskad graviditet eller könssjukdomar.

Eftersom Bojans mamma jobbar på ungdomsmottagningen kunde vi hitta en hel del här hemma i vissa lådor. Som ni kan se nedan finns det en hel del olika sorter. Men utan tvekan röstar vi fram Durex som den lätt bästa! Testa så får ni se, har ni några egna favoriter får ni gärna kommentera.






Den bästa! ;)

Kram/ VI!



Pung och Börr



HEJ!
Nu sitter vi två hemma hos Bojan Kostevski och bloggar loss från hans medeltida dator. Vi har ätit massor av pop-corn som vi köpte på Konsum. Little Börr and Little Boj poppade själv i en kastrul på spisen. Pungen tycker det tar för lång tid (lat). Men Little Börr säger att det blir nyttigare då, så då får man väl offra sig..

Nu ska vi titta på tv här i Oxie. Det ska bli kul!

Hejdå varma kramar /Little Pung and Little Börr!



Plugg?


God morgon...

Bobo har precis åkt till träningen, jag får stanna hemma idag också eftersom jag inte känner mig riktigt frisk. Ska försöka plugga sålänge, får se hur de kommer gå :P.

Jag har ångest som fan, snart TENTA ( fredag) och det känns som man inte kan NÅGOT, BAH! nä måste verkligen plugga idag ;)...

Nu ska jag äta frulle och sen slå upp böckerna:/



/

BÖRR


Ystad



Hajsvaaj!

Idag har jag och Bobo haft en jättemysig dag i Ystad:) gått lite i stan sen en runda på stranden :P. Efter Ystad stack vi till Beddinge för att umgås med mamma och pappa. Blev lite svulst där också måste jag erkänna=).





                          


Ikväll blir det chill vara sig man vill eller ej!

/ Börr



Glömde...

Vicky ringde mig igår när jag hade kommit hem från filmkvällen, hon är i Polen på SPA (ja vem är inte avundsjuk).. Hur som helst så har hon handlat lite grejer till mig. Bland annat mormortrosor, sånna som går upp över magen. BAAAALL! Kan ni tänka er mig i sånna? Jag kan! :P

Ser fram emot dom där fula mormortrosorna!

....Pungen!



Överväger

Sitter och överväger om vilken restaurang jag ska ta på min födelsedag, troligtvis blir det nog Elysée. Där kan man få fondue (för minst två personer) för 179 kr, det är ju faktiskt billigt! Dessutom får jag väl unna mig någonting på min födelsedag, något mer än typ fallafel. :P

Tycker det är jobbigt när man ska anpassa restaurang för alla men sen kom jag på att det behöver jag ju inte göra, jag väljer och de som vill följa med följer med, helt enkelt! Jag är alldeles för vek..

Ska hursomhelst blir väldigt roligt. :) Blir en supertrevlig helkväll med nära och kära som vill fira mig!

Igår var jag hos Nills där bland annat Little Börr, Boj, Frida, Nills flickvän, Jossan och Stek var. Vi tittade på The Cleaner, handlade om en man som hade som jobb att städa undan och rengöra brottsplatser. Iih!

Idag ska vi ha lite kalas här hemma för mig och Felicia, blir familjen Svedala som kommer på besök! Troligtvis blir det en väldigt onyttig dag, som vanligt på kalas...

Ikväll ska jag och Druvan jobba hela natten lång, fast den stackaren har ju redan jobbat en natt.. Men usch, ser inte fram emot natten, lönehelg och allt. :( Kommer döööööö! :P

KRAMIS / PUNGIS!


Ett ljus

När förra inlägget skrevs pratade jag med Little Börr i telefon, vi var så ledsna. Vi vill göra så mycket men allt är så tråkigt. Jag känner såhär... Skolan är riiiktigt tråkig, tråkiga kurser och tråkiga gruppkamrater. Jobbet är tråkigt, trött på att stå i en garderob och trött på att bråka med gäster, framförallt trött på att aldrig vara riktigt helgledig. Hemma är det tråkigt, jag vill flytta hemifrån men det går inte och som pricken över i:et känner man sig ensam. Inte konstigt man är smått deprimerad.
Men men. Man får hoppas på ett mirakel som sköljer bort alla deppiga andar som följer efter mig vart jag än går.

Lite ljusare blev det när kära Nills ringde och frågade om vi ville titta på film med honom ikväll. Klaaaart vi vill! Eller i alla fall jag. Får hoppas fler är på! :)

Överlag har jag hosta till max och näsan exploderar snart av alla snorpartiklar som invaderat den. Imorgon ska jag jobba, måste vara frisk. SKA jobba! Behöver verkligen mina pengar...

Kram på er! / Kära P!


En tjock Pung för ca 1 år sedan, ber till gud att jag inte behöver se ut så igen...


Mullimull


jag är så sjukt uttråkad! fy fan, allt är trist idag :(. På allt detta är jag dessutom sjuk, kul!

ikväll vet jag inte vad som händer, skulle egentligen till en juggefest men eftersom jag och Pung är sjuka så blir det inte av :(...

Blir nog filmtittande ikväll, antagligen med Pungen eftersom hon är den ända som vill göra något. Sjukt många vänner jag inte träffat sen jag kom hem från Kroatien, känns jättetråkigt för det är inte så många som överhuvudtaget bryr sig!

BAh!

/ Puss Börr


som en boll kommer jag tillbaks till dej

Fredagen kommer tillbaks som en liten studsande boll. Vips så var det fredag, igen.. Tycker det är sorgligt att både jag och Börr är sjuka idag. Hade verkligen laddat inför denna dag! Får se hur jag mår ikväll men det känns inte som jag kommer må tillräckligt bra för rave.. Trots att jag mår betydligt bättre idag!

Idag ska jag försöka läsa boken "KLASS", den är på 78 sidor eller någonting så det borde jag ju klara. Men det är trååååkigt. Jag vill inte läsa den! :(

Idol igår var bra, blev glad för mina favvisar kom med. Dock blev jag ledsen för att Alexander inte gick vidare, tyckte att han var hur bra som helst..


Stackars Alexander som inte gick vidare.. :(


Kunde inte Alexander fått denna killens plats istället? Jesper heter han tydligen, nog den tråkigaste kille som någonsin gått vidare. Han syns inte någonstans, helt off... TRÅKIG! Dessutom ser han ut som en wannabe Ola vilket gör honom ännu töntigare!

/
Pungen!


Kroatien Bilder (L)

                                                                Fisken och Pungen påväg till Partajet=)    
                                                                När bex kom fick hon en blomma av mig och Bojis=)                                                                            (L)                                                                      Bojan snorklar loss                                                    Strandflickorna=)                                               Havet                                            Börr väntar in sin mat efter en lång dag på standen :)
                                                      Punegn vet hur man FESTAR=)                                      Men PUNG och FISK tillsammans = RAVE


Jag vill tillbaka till Kroatien med Pung och Bojis , NU!


Varför är han kvar?



Jag har riktigt många favoriter i årets idol, tveklöst. Men det finns vissa hatobjekt, denna unga man. Varför är han fortfarande kvar i tävlingen? Från början trodde jag juryn skojade men dom menar ju för tusan allvar. Tänk så många talanger dom skickar hem för att ha kvar denna tönten?! Är det bara jag eller är han verkligen aningen felplacerad? Jag tycker faktiskt inte ens att han är rolig... Bittra Pungen är på G!


Börr

I dag har Börr ont i halsen :( INTE kul. Har lyckats plugga lite iaf, läst boken förskola och skola - om två skilda traditioner och om visionen om en mötesplats. Låter roligt va?

Jag är redan sjukt trött på skolan :/, inte alls motiverad vilket är extremt jobbigt. Snart tenta också vilket känns sådär. Nåja bara att bita i det sura äpplet=)...

Nu sitter jag och väntar in min Mammi för vi ska sticka till IKEA och kolla datastol till mig=)....

Ha det sanslöst sjukt bra

Puss och kram



/ KIKI