.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

Mysdag med Michelle

En superhärlig dag har det varit, helt perfekt faktiskt..

Den började med att jag och Michelle tog bussen till stan där vi shoppade lite på Hansa. Jag handlade 3 par trosor, haha, sånt som annars är rätt tråkigt att köpa men det är ju rätt viktigt.. Sen hittade jag lite grejer på Duka, fick ingen bra respons av mamma och pappa över sakerna jag hade köpt. Så jag är osäker, men vad vet jag? :/ Hatar sånt!

När vi hade handlat färdigt gick vi bort till Café 2000 (?) nånting och köpte take away sallad. Sen tog vi bussen till Bo01. Där träffade vi Michelles mamma och hennes kompis som tyckte mina presenter var hur bra som helst.. Får se hur jag gör!

På Bo01 var vi några härliga timmar och friterade oss själva i solen, jätte skönt! och vad fin man känner sig när man är såhär brun. :) underbart! Träffade dessutom favoriten Driton en liten snabbis också..

Efter allt solande och badande begav vi oss till en bar/café och satte oss på uteserveringen där vi träffade Michelles mamma igen, satt där en stund sen tog vi bussen till Ön. Promenerade därifrån till Småbåtshamnen där vi åt middag! Fiskplanka med rödspätta och remouladesås. JÄTTE GOTT! :D

Har verkligen varit en toppendag med många djupa samtalsämnen, det behövs ibland faktiskt! Inte alla man kan prata om allt med, finns vissa få och dem är jag otroligt tacksam för jag har i mitt liv!

Nu ska jag försöka sova och tänka på allt som inte är jobbigt!

Kram på er!


På uteserveringen på Bo01



Michelle och jag tramsar oss @ Småbåtshamnen!


Mot stan

Igår var jag och min familj hemma hos Michelle och hennes familj. Åt jätte god mat och promenerade till Limhamn för att handla godis efteråt. Dock var jag inte alls sugen på godis så åt bara några bitar. :)

      
Mys i trädgården och Ida med sina marsvin :P

Nu ska jag och Michelle bege oss till stan, bäst att tittta lite på de sista av rean. Sen måste jag köpa present till familjen jag ska bo hos också så man gör ett gott intryck. Får hoppas på att jag hittar nåt bra :) Efter stan promenerar jag och Michelle ner till bo01 och tar vara på den 28 gradiga dagen! :P

Hörs sen! Ha en bra dag! <3


Vad fan gör man?

Jag vet inte vad jag ska göra, för så fort jag gör något så blir det fel, alltid! Är på fel plats vid fel tillfälle, skapar problem som egentligen inte finns.. Jag blir så fruktansvärt irriterad!

Var på tisdagsklubben igår med Frida, Andy, Jp och Michelle. Det var helt okej faktiskt men jag har verkligen tröttnat på att gå ut och festa, det är inte min grej längre! Vilket jag ser ännu tydligare idag. (nej jag är inte bakis)....

Nu ska jag och min familj cykla bort till familjen Fält... Äta middag och umgås.

Förresten så har jag växlat pengar idag och inhandlat två par shorts. Trevligt trevligt!

Nu ska jag äta en bit toblerone sen deppa lite sen cykla! HEJ!


Falsterbo

Nu sitter jag här och väntar på att Robin och Vicky ska komma och hämta mig, Felicia och Emma.. Vi ska till falsterbo idag...igen. :P Härligt!

Älskar verkligen sommaren, när det ÄR sommar! :)

Det börjar dessutom klia i fingrarna då jag snart ska resa iväg, måste kanske börja packa snart? Och leta reda på mitt pass och andra viktiga saker? Kanske växla pengar? Haha... Jag är verkligen SEG!

Nej nu är dom snart här, hörs sen!

KRAM!


Lite bilder från Köpenhamnsvistelsen!


Felicia och Emma på bussen påväg till Centralen!


I väntan på en snurrig båttur ;)


I en trist kista med högläsning från HC Andersens alla sagor :/


Emma och Martin i kistan framför oss. :P


Alla samlade :)


Emma och Felicia posar för italienarna ;)


Nxt - København!

Ja då var det Köpenhamn nästa. Felicia och Emma ville hemskt gärna dit och gå på Tivoli men eftersom de ännu är aningen för små får de inte gå där inne helt själva. Så snälla Rebecca ställer upp och åker in tillsammans med dem. Tar troligtvis med mig Driton också. Om han nu orkar följa med efter att ha jobbat hela morgonen!

Fint väder är det idag igen, riktigt härligt att sommaren verkligen kommit till kalla och tråkiga Sverige. Dock kanske det inte är världens hit att gå runt inne i grytan Köpenhamn en sådan här dag, men vafan, man får ju offra sig!

Kommer nog ta en hel del bilder så kika in senare vetja! ;)

Kramet!



att komma till insikt!

Jag har kommit till insikt, vill bara dela min gläde med er. Ni tycker kanske det låter löjligt, ni vet inte vad jag pratar om. Men jag vet vad jag pratar om.

Jag har under den senaste tiden av mitt liv inte varit mig själv, inte varit den person som jag vill vara och som jag vet att jag egentligen är. Jag har påverkats av andras dåliga beteende vilket förstört endast för mig själv.

Hur som helst. Nu vet jag att jag är en bättre person, jag är en bra person. Och jag är stolt över den jag är, framförallt så respekterar jag mig själv, vilket jag inte gjorde innan. Detta är inget som kommer ändra någonting som jag redan förstört, men det kommer ändra mitt liv för framtiden!

Ibland klarar man saker och ting på egen hand, ibland behöver man en spark i röven!



Det var inte igår..

Ni får ursäkta mig, ni allihopa, som dagligen går in och hoppas på något nytt, skrivet av mig PUNGEN Norgren! Japp, jag har haft fullt upp förstår ni mina kära vänner och ovänner (fast har inte så många ovänner faktiskt)..

Kan försöka göra en snabb sammanfattning av helgen. I fredags hämtade jag min älskade nya säng, wiiie, den är så stor och härlig.. och dessutom vaknar jag inte längre av nackont, som jag annars gjort de senaste åren. Vilken lycka! :D På kvällen jobbade jag tillsammans med Vicky, det var inte särskilt mycket att göra direkt men tiden gick trots det ovanligt fort.. :) Igår fyllde mamma år och vi hade huset fullt av folk, det var trevligt men JÄVLIGT varmt.. Senare på kvällen körde jag bara rundor, runt runt runt i Malmö..

Idag stack jag, Felicia, Emma och Driton till falsterbo och solade. Det var mysigt faktiskt, man kan inte göra mycket annat än ligga på stranden i denna värmen. Vi skulle egentligen ha stuckit till Köpenhamn men vi sköt på det tills imorgon istället.

Om exakt en vecka sticker jag! Jäklar vad tiden går fort, ska bli skoj att träffa Bärra och Bojan igen, känns som evigheter sen. Synd man inte kan träffa Aleks också bara, då hade vi ju varit samlade. Men ja, man kan ju inte få allt här i världen!

Nej nu ska jag verkligen lägga mig i min otroligt sköna säng som bara skriker efter mig.. Sov gott alla sötisar! Skriver säkert imorgon. :)

Puss!

  
Felicia, Emma och Ida i Felicias rum! Jag i en av mina nya klänningar innan jobb!


Du tuggar som en jävla kamel..

Blev inte mycket gjort ikväll inte.. Fick frågan om jag ville hänga med till etage men nej, känner inte för att gå ut.. Istället tog jag bilen och körde ut en runda, tog en sväng inom min kusin och tog med honom och hans kompis ut. Snackade skit och lyssnade på "Dynamite Dance"... Gammal musik är bäst musik!

Nu börjar klockan ticka iväg och jag ska nog ta och sova..

Godnatt på er mina vänner! :)



det kommer mer

På söndag kommer de första bortresta jävlarna hem. ;) Nämligen Frida och Andy.. Och då kommer jag ha en heeel vecka att umgås med lilla Frida innan jag själv reser bort. Pratade med henne igår och vi snackade om att dra till tisdagsklubben på tisdag, eller i alla fall festa någon dag under veckan. Någon mer som är sugen?

Denna sommaren har nog varit den mest lugna sommaren sen jag började festa! Har verkligen inte festat mycket, ska jag vara helt ärlig var det en hel månad sen jag festade! Då är det ändå en sommar utan något jobb (nästan) och massor av ledig tid. Konstigt, är det ett syndtrom på att man börjar bli gammal? Är jag trött på att festa? Eller är man bara väldigt mobbad när alla ens kompisar är borta? Jag tror nog på det sista.. Kanske är jag också ganska trött på att festa, faktiskt!

Imorgon ska jag till kusinerna på middag, på fredag ska jag med pappa till IKEA och hämta min älskade säng sen jobba på kvällen, på lördag fyller mamma år och vi ska ha folk här sen blir det troligtvis Helsingborg eller fest.

Nu börjar det krypa i benen, även fast jag precis varit ute och gått i en timme! Duktiga Rebecca!



Promenaden..

Nu är det promenaden som gäller, riktigt fint väder så det är inte som att det är jobbigt att gå ut.. Tar den långa rundan med mor min som jag tog igår.. :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, var tänkt att jag skulle till Lilla torg med Nills (Niklas), men stackaren har jobbat hela dagen och var trött. Vilket jag verkligen förstår, alla har det inte lika "bra" som mig. ;)

Så kvällen är väl öppen för förslag om man säger så!

Nu är det "Milen" (nästan)...

Bamsekram!


Die Familie!

Jag saknar Die Familie, alla har stuckit ifrån mig. Aleks är i Serbien, Bärra och Bojan är i Kroatien. När alla är hemkomna igen måste vi samla oss och spela in en ny film, det är ju trots allt det vi är bäst på!



Family portrait

Kommer ni ihåg låten? Med Pink, jag var som förälskad i den låten när den kom och nu har jag lyssnat lite på den igen. Den är verkligen grymt bra, speciellt texten!

Igår när jag och mamma var och handlade köpte jag ett jätte fint nagellack, rosa. :) så nu ska jag försöka vårda mina stackars naglar som alltid annars ser ut som fan! :P Brukar inte ha ork att hålla på..

Nej nu ska jag göra något.. Kramen!



Sommar på G!

Ja nu är det äntligen dags för sommaren att komma, redan imorgon kommer det bli varmare, dock lite moln. Men på torsdag ska det bli upp till 25 grader och till helgen upp till 30 grader. YES! Ni förstår inte hur lycklig jag är. Äntligen kommer jag ha något att göra om dagarna - STRANDEN!

Idag har jag varit med mamma på ICA Maxi och handlat inför lördag då mamma fyller år. Känns som att vi alltid är och handlar nu om dagarna? Haha.. Sen var vi duktiga och var ute och promenerade i 1 timme, jag måste verkligen hålla det vid liv nu..

Igår åkte jag rullor bredvid Anna när hon red på sin häst. Många chockade miner när Anna kom travandes på hästen bland de nya områdena här omkring. ;) "oj, vad otippad att se en häst HÄR.... var bor den?" Haha, roliga små "fina" damer! ;)

Bärra och Bojan har det bra i Kroatien, lite ostadigt väder just för tillfället men det blir tydligen bättre, de badar och har sig i varje fall.. Snart kommer jag flyga ner till dem. :) Inte långt kvar!

Frida och Andy har det också bra, stöter på B-kändisar och allt. ;) haha..

Nej nu ska jag nog lägga mig i min GAMLA säng. Min nya har jag ju ännu inte köpt. :P men på fredag, ni anar inte hur efterlängtad den är.. Nu är det bara ångest att lägga sig... Ångest att veta att man kommer vakna av rygg- och nackvärk! :(

Kram och sov gott <3


IKEA & Nova Lund

Igår skrev man ju ingenting här, ni får ursäkta. ;) Hade för en gångs skull fullt upp.. Körde runt en trevlig liten tur igår med Mr X (hahahah skoja)..

Vaknade för en stund sen, sover alltid till minst 12 nu för tiden, kanske inte så bra att vänja sig vid det? Borde nog försöka vända rätt dygnet igen. :/

Nu ska jag och mamma till IKEA och försöka hitta en hård säng till mig då min är på tok för mjuk, har en jävla massa nackproblem och då är det viktigt med bra säng. :) Sen drar vi vidare till Nova och shoppar loss lite kläder kanske? :)

Kram på er, hörs sen!