.........BERITS BLOGGDESIGN.............KONTAKTA NOROS.............OM NOROS

RAVE blandat men svulst



Hejhopp!

Nu sitter jag (Bärren) PUNEGN och bojis samt Filli hemma hos Rebecca Norgren och har diverse olika umgänges aktiviteter.

Bojan har grillar( som vanligt) sjukt gott!

Självklart lyssnar vi på Serbisk musik :P. Vi saknar dock Aleks :(, han är på någon svulstig fest någonstans. Ikväll blir det nog utgång, ska iaf sticka till lilla torg, fast först förfest hos NILLS.


Nä nu ska jag fortsätta dricka min härliga cider ( som jag jag saknade i Kroatien)

Puss och Kram

/ Barr, Pung mfl.


Hemma

Hejsvejs=)

Nu är jag hemma igen, skönt! Vi har haft det toppen i Kroatien, sex veckor var dock lite väl länge för min del, men nu vet jag det till nästa år =).

Sitter hemma hos Bojis nu så kan tyvärr inte lägga upp några bilder, men ska göra det direkt när jag får mitt intenet i das lägenhet.

Ikväll ska jag och Boj ut någonstans ;) haha, vet inte var men vi vill göra något skojsigt,  vi har inte varit i Malmö på jättelänge nu ju. Kanske Pungen Joinar fram till hon börjar jobba och om vi har tur så följer Aleks (den lilla Seben) med också=).
 
Nä nu ska jag till Ikea och lämna tillbaka en tavla som jag EJ tyckte om.

Hörs snart igen mina vänner..

KRAMAR
/ Bärren



Cajke och mys..

Igår var jag i Bärras nya lägenhet, helt otroligt fin måste jag säga. Vi tittade lite på bilder och snackade.. Sen hamnade vi alla tre i Bärras säng helt utslagna och lyssnade på Cajke! Lovar er, bästa musiken!

Idag vet jag ntie vad som händer riktigt mer än att jag ska jobba inatt. Kanske hänger med Bärra och Bojan ikväll innan jobb, får se hur allt urartar sig. :)

Ha en bra dag! :) /Pungen!


ännu en dag

på dagis. :) Har faktiskt varit en bra dag, var ju heller inte särskilt många timmar. 5 timmar kan man ju faktiskt stå ut. Även fast det var ett himla liv idag.. Men när är det inte det på ett dagis? :P

Fick reda på av en arb.kamrat att förskolan jag kommer ha min VFT på är dålig med dålig personal. Fick en klump i magen kan jag säga.. Men jag ringde dit nu för att meddela när jag kommer m.m och min blivande handledare verkar hur bra som helst enligt mig. Riktigt trevlig och förstående, i varje fall i telefon!

Som ni ser så har Bärra ännu itne skrivit något inlägg här, tror det beror på att hon inte har internet riktigt än. Hon har ju nyss flyttat, närmare mig. :) wie. Ska dit ikväll antagligen och hälsa på bullarna...

Har precis tryckt i mig en avocado, det är såå gott. Blivit beroende! Dock ska ni veta att det är en fet frukt men det är nyttiga fetter, så hellre äta en avocado än typ choklad. :P Fett behöver kroppen men man stoppar alltid i sig de dåliga fetterna. Inte bra inte bra!

Hejsvej mina kära små munkar!


Dagens horoskåp

Vågen 23. september - 22. oktober
Det är viktigt, att du är ärlig mot dig själv - och alltså inte bara låtsas som om. Du kan inte fortsätta med att lura dig själv.

Känns konstigt nog som att den stämmer.. Varför är det alltid så? Varför stämmer de förbannade horoskåpen varje gång?


B&B samt ilska..

Pratade med Bärra och Bojan för en stund sedan, då var de i Stockholm och skulle ta flyget vidare till Köpenhamn. Wiie wiie.. :) De lär ju vara aningen bruna, vilket gör mig galet deprimerad för jag själv har tappat allt!

Gick in och kollade schemat för kommande termin, kommer börja på tisdag. Såg att redan en månad efter kursstart kommer vi ha tenta, asså? Hinner vi ens börja läsa innan vi ska ha tentan? :/ Vi som inte haft en enda skriftlig salstenta. :(

Måste även ringa förskolan i Limhamn som jag ska ha VFT på de kommande terminerna. Roligt!? Hoppas verkligen att det är trevlig personal där i alla fall, för där kan man ju inte välja om man vill komma eller inte..

Förresten är jag såå arg. Arg på "dagens" föräldrar som skämmer bort sina ungar så jävla mycket att de inte har någon som helst respekt för en vuxen människa. De kan inte säga tack eller lyssna när man säger åt dem någonting. De gör bara precis vad de vill, för det är ju vad de är vana vid hemma! Gah! När man själv gick på dagis fick man lära sig att säga "be att få", "Tack för maten", "kan du vara snäll" m.m... Dessa snälla ord verkar dock ha dött ut, sorgligt? Ehm JA!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade varma säng och titta på tv. Hatar detta vädret, fryser som en kattunge fast att det inte ens är kallt. Springer runt i en stor, tjock fotbollströja och stora tjocka skidstrumpor.. Hört att det är den senaste outfiten. Rejält sexigt!

KRAMEN!


ösregn

Visst är det väl härligt att sätta på sig den snygga regnjackan, dra huvan över huvudet och bara njuta över hur regndropparna faller på näsan och samtidigt tränger igenom jeansen. Ännu härligare är det väl när man känner hur skorna börjar protestera och det bildas en stor simbasäng där inne? Mmm, jag njuter sålänge det varar. För vi här nere i Malmö får väldigt sällan njuta av regnet då det knappt regnar alls. Tråkigt va?

Hur som helst så går livet vidare, sitter just nu inomhus och tittar med avundsjuka ögon ut på de förbipasserande hundägarna.. Tänk vilken lycka att få vara dem för en dag, såå många anledningar till att gå ut i detta kärlekssprudlande väder!

Allt för mig! Blöta regnkramar från Die Positiv-Pung!



Jobb jobb jobb

Sitter på jobb och har rast... jahapp, väldigt tråkig dag då det är deprimerande väder till MAX! Tröstar mig med min kopp kaffe. :) slutar halv 5 och då ska jag hem och duscha.. Känner mig skitig. Bara så ni vet! :)

Ha en bra dag...

Förresten! Idag kommer DOM hem!



Något trist

Riktigt tråkig kväll detta... Sitter här vid datorn och väntar på att något roligt ska hända (som vad?) men inget händer.. Sitter istället bara och tänker, tänker och tänker.. På saker jag inte borde tänka på! Ingenting blir bättre av att tänka, snarare värre..

Så... Istället för att sitta här och slösa en kväll på ingenting ska jag sova. Ska upp 6.30 imorgon och jobba så kanske trots allt ändå är bäst!

Sköt om er! Kram!


Ticks?

Ja jag vet inte vad det är, har börjat göra ett konstigt (riktigt störande) ljud i munnen, typ som när man kluckar med tungan fast med stängd mun. Och tro mig, jag kan INTE sluta. Vet inte vad jag ska göra, det är såå irriterande! Det går mig verkligen på nerverna och vill bara sluta göra det. Tips någon?

Ingen kommer ju ta mig seriöst om jag håller på såhär. Bah!

Förresten, imorgon kommer Bärra och Bojan hem. :)

Love ya, bye (från Meangirls)


Förskola

Idag var man uppe tidigt, eller ja det beror ju på vad man jämför med. Men jämför man med hur mina mornar denna sommaren har sett ut så är det tidigt, 7.30 närmare bestämt. :) Konstigt nog har jag inte känt mig allt för trött idag.

Skulle egentligen jobbat 9-15 vilket kändes skönt men det blev 08.20-17.30 istället, mindre skönt men mer pengar. :) Som tur är får jag jobba imorgon också, så tillsammans med harryslönen jag kommer få nästa månad kommer det bli ganska bra :)

Åh jag gillar dagis, speciellt det dagiset, de har en helt annan syn på vikarier och framförallt en helt annan syn på sitt jobb! För det är ju inte roligt att jobba på ett ställe där folk klagar om hur trötta de är på sitt jobb.. ;)

Jag har precis krängt i mig en avocado med keso, meeegagott bara så ni vet. :)


på onsdag

Mina vänner, nu är det 2 dagar kvar tills mina små favvisar är hemma igen. Ni förstår inte hur skönt det ska bli att ha dem hemma igen! Mina själsfränder förtusan!

Och för den delen ska jag och Bärra börja skolan igen. :) Tyvärr kommer vi ju inte vara i samma grupp längre, en aning hårt. ;) Men vi ska nog klara det ändå. Dessutom har vi ju luncherna tillsammans, bästa timmen på hela dagen!

Shine on, Shine on, SHINE ON! :D



Visst har de blivit lika varandra med åren? Om ni tittar på uttrycken i deras ansikten!



They say a lot about me, let me tell ya what i ain't

Vad har Rebecca gjort idag? Jo, hon har varit upptagen men egentligen inte gjort någonting. Haft en bra dag helt enkelt.. Dessutom fick man sig en promenad på 2 timmar alldeles nyss, inte dåligt va? :)

Imorgon ska jag jobba, vad jag vet och kan komma ihåg, sov nämligen väldigt hårt när de ringde. Tänk så bara drömde jag? :/ Aja, jag lär väl märka när jag är där..

Förresten så är det första dagen på icke-sötsaks månaden idag. Hur ska detta gå? Ska jag vara helt ärlig tror jag det kommer gå galant. :) Vet ni varför? För jag är såååå duktig!

Tjingeling!


se upp för bussen

Den kommer för att ta dig!



Shine on




Let me be the love that comes from the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!

Let me be the love that comes from the sun
I wanna be your love light from above
Shine on, shine on, shine on!


Lätt bästa låten just nu. Frida, titta noga på 2.20 min i klippet ;)