Att vara lärare är ett livslångt lärande!

Som vi berättat tidigare fick vi VG på vår B-uppsats vi hade i vår förra kurs, den innebar otroligt mycket plugg.. Tidiga mornar och sena kvällar dag ut dag in. Detta medförde att vi inte hade så mycket tid till vår andra uppgift, nämligen en digital berättelse som skulle problematisera Edu-care. Edu-care innebär fostran, lärande och omsorg i skolan och förskolan.

Hur som helst så gjorde vi denna "digitala berättelse" på ca 2 timmar då vi fick göra om den i sista sekund. Alltså var detta inte ett arbete vi var särskilt stolta över och vi båda var röda som tomater när den skulle visas för resten av klassen. För er som känner oss så vet ni hur vi alltid ska överdriva allting samt göra allt något sjukt (det handlar även om skolarbeten) och vår digitala berättelse skiljde sig en aning från de andras..

Det roligaste med allt var att vi faktiskt fick högsta betyg på detta arbete med en kommentar som följde "Att använda humor är ett mycket bra redskap för att öppna upp och förstå budskapet på ett djupare plan... Er film var helt klart bäst". Detta var ju självklart något som gjorde oss glada och gav oss lite LUFT! Så här nedan tänker vi dela med oss av vårt skolarbete, vår digitala berättelse som handlar om Edu-care i skolan!

Enjoy...


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Fan va ni är underbara (båda två även om jag inte känner mer än Rebecca)! :) Min dag är verkligen förgylld! Kramar

2009-02-16 @ 22:12:17
URL: http://en-groda-utan-ben.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0